Tuesday, December 2, 2008

:: Spoiled Day ::

Salam..

tidak berniat utk menulis dgn panjang kali nih..

cuma ingin meluahkan perasaan geram aku kt boss aku!!..tolong tutup telinga sbb aku nk jerit skrg nih..

"Aaaaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhh"

mood aku utk pergi interview pagi nih betul2 down!!..actually aku sptutnya ada interview kt Exim Bank Bhd arini..tp bila boss aku tahu..terus dia bg tasks yg menimbun seolah2 aku ni nk berenti keje da..

dia gak tnya..aku da tak minat ke keje cni..aku ckp la..awal2 lagi aku da ckp aku berminat ngn islamic banking..tp aku takde mslh utk keje under Studentcare..dia suggest kalo dia switch aku ke bhgn Scholarship..aku ckp aku setuju tp utk terus kekal kt cni aku tak leh nk bg decision lagi..

stkt ni aku mmg tak de niat nk berenti..sumer aku da luahkan kt dia td..tp still mcm tak berhasil..aku pun tak taw la nk buat apa skrg..

da la dia suh aku amik cuti arini nk g interview..dlm masa yg sama aku ke office!!

b4 aku menunggu saat utk keluar dia bg tasks lagi.. [itu lumrah!!!..setiap kali staff nk bercuti..mesti dia bg arahan n bg tasks yg bermacam2 seolah2 staff tuh da nk berenti..]

gerammm!!!! tp dia adalah seorang wanita yg baik..sbb lpskan aku ke interview arini..

Adam!!..bersyukurlah dgn apa yg berlaku...mesti ada hikmah disebalik kejadian..
tawakkal 'ala Allah..

p/s : cuti raya haji ni sehari jer...uwaaaaaaaaa!!

9 comments:

aiSyaLiciOus said...

saba je la...hehe...from n9 ker?? se'negeri' la kite..hehe..so skang kat msia or jordan??

anap_ilmi said...

eppp..kite pun sengeri lew...ahakz

Anonymous said...

Adam..bawak bersabar...

tawakkilboy said...

kite pun senegeri gak tau..lo..jgn marah2 dam.ko ckp kat bos ko.mesti tak dapat nye keje lagi satu tu.saje je cube.hahahaha.(gurau je)aku sedut balik kate2 aku.suprss suprss suprss.mcm makan megi la pulak

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

aiSyaLiciOus :

hehehe..bnda da berlaku..yup..dr n9..senegeri ke??..dr mana??..

skrg kt msia..

----------

anap :

nyibOk jer..

----------

tanpa nama :

Alhadulillah..da bw bersabar da..skrg da cool!

----------

dolah :

amboi..mcm nk dok lama je kt sana..hahahaha.(gurau je)aku sedut balik kate2 aku.suprss suprss suprss.mcm makan megi la pulak

AHAKZ!!

aiSyaLiciOus said...

from sbn..hehe..ramai btol yg se'negeri' nie..hehe..pape pon proud to be 'negerian'....hahahha...ado ko?? ekekeke

Mr. Janggel said...

Sabar je lah.....

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

salam,
dah agak dah budak ni nak blah dari MEDIU...
ditanya tak nak ngaku. baling jambu batu karang... isk isk isk

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

kak aznil..

hehehe..scra kebetulan je la..stkt ni tak decide lagi nk meninggalkan MEDIU..

p/s: erm..nk balik jmbu batu tuh pelan2 ckit..kalo tak jatuh leh kupas n mkn ngn Fauzie..hahaha