Thursday, May 2, 2013

:: KLiBF 2013 ::


Assalamualaikum wbt..

Waaahh...cuti Hari Pekerja aritu isteri saya ajak pergi ke Kuala Lumpur International Book Fair 2013 bertempat di PWTC ... pada mulanya mcm malas nk pergi sebabnya 1 Mei dah tentu super ramai manusia masa tu sbb cuti umum..tp disebabkan nk jaga hati dan perasaan isteri..pergi lah kami ke sana..tp dengan syarat, bawa kereta dia yg jenis gear automatik sebab nak mengelakkan kaki saya keletihan andainya ada traffif jam..hehehe

Tahun 2011 adalah tahun pertama saya menjejakkan kaki ke Pesta Buku tersebut dan sekaligus menjejakkan kaki ke PWTC...muahahaha...nmpak sgt tak pernah singgah sana..masa tu bawa budak sekolah saya lawatan ke Pesta Buku..anjuran PSS Sekolah..aku tumpang sekaki...masa tu tak beli buku sangat pun..seingat aku, aku beli komik anime! hahaha

Tahun 2012 ke sana pun disebabkan ada lawatan juga...kali ni lawatan guru-guru KAFA Daerah PD yg buat lawatan ke Rumah Pengasih berdekatan dengan PWTC...lepas lawatan tu semua cikgu nk ke Pesta Buku tu..tp kali ni mcm tak puas sikit sbb masa terhad...2 jam je dia bagi...kali ni aku beli buku berjudul 'Biografi Agung Rasulullah saw' bernilai RM59 after discount.. dan masa ni aku tak sangka sungguh aku berpeluang  jumpa kawan baru aku yg selama ni aku jadi stalker facebooknya...muahahaha..tapi masa tu tengok org je dulu...belum jadi kawan lagi...

Tahun 2013 ni pulak aku memborong sakan dengan isteri...isteri aku lagi la plk...dia stuck dekat booth buku yg pertama je dekat 15 minit...haaaissh...aku tak pasti dia beli berapa buah buku...tapi kali ni aku memang bebas untuk membeli buku...aku cuma kluarkan duit di mesin atm RM100 je dulu..daripada situ aku dapat la beberapa buah buku..dan tambahan sebuah lagi pakai duit isteri aku dan aku sempat melanggan sebuah majalah kegemaran aku bernilai RM86.00 setahun...ini pakai kad terus.hehehe..

Antara bahan bacaan aku ada buku cerita, buku motivasi, buku agama, buku latihan untuk kegunaan mengajar di sekolah dan 2 buah buku tulisan Jerry D.Grey ...

Harapannya, semoga semua buku ni habis dibaca sebelum tibanya KLiBF 2014...hahaha

Antara buku-buku yang berjaya dibeli... (oh ya..Buku berjudul "Jangan Berhenti Berlari itu adalah hadiah daripada Sis Aznil n Bro Azwan sefamily...)


3 comments:

deaf-angel said...

membaca itu gold

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)