Saturday, December 13, 2008

:: Weekend ::

salam..

minggu yg membosankan..

owh yer...Khamis arituh aku cuti sempena befday atok angkat aku [DYMM Sultan Selangor] hehehe..so, kesempatan tuh amik kesempatan turun KL..aku ajak la asri [yg tlh mengepow aku sehingga aku hampir jatuh muflis] hahaha..

pesanan to Asri : "kalo da tahu kita [aku dan ko] tak ckup duit len kali jgn nk demand mkn muffin la..itu la..ini la....hahaha"

main boling [aku kalah tipis ngn dia] .. kalo tak kerana aku suh men skali lagi..nescaya dia takkan merangkul gelaran juara tuh..huh.

ptg nyer aku bergegas ke Plaza Alam Sentral memandangkan Fauzie da tggu aku kt sana. kami nk amik pas masuk tgk Muzik2 separuh akhir esok kategori Pop Rock..malangnya..guard kt sana bg kenyataan pas da abis..

balik jer..kbtulan ada live Muzik2..lastnyer si Cheryl Samad ckp saper2 nk tgk rehearsal Muzik2 esok..boleh la dtg mlm ni pkul 8..aku terus call Fauzie..

pkul 8 kami da ada kt sana..tak sbr pnya psl..tak ramai sgt yg dtg..aku dpt dduk depan sekali...2nd row...hehehe..artis dpn mata beb...ni sumer muka2 yg tak dpt pas masuk esok..hahaha

tgk diaorg wat persembahan mmg syok kaw sat...[sumer artis bertanding ada except The Fabolous Cat].. siap melambai2 tgn lagi..hahaha

esoknya..kami menaruh nasib..pergi tanpa pas masuk..harap2 dpt la masuk..sekali boleh je masuk walau tak guna pas..hampeh gler..

ramai gak hamba2 Allah yg dtg mlm tuh..tp kali ni kitaorg ddk belakang..tp nmpk sbb tinggi...

komen bab persembahan diaorg...ada yg memukau..lain dr rehearsal smlm..ada yg down..antara yg aku nmpak..Mila Af5..down gler persembahan dia tuh...yg menakjubkan band Meet uncle Hussein..perghh..masa rehearsal..diaorg wat selamba jer..mcm nak tak nak msk final..tp bila betul2..bertepuk tgn aku..hahaha

ok lah..stkt tuh jer nk komen..da ngantok..nk tido!

p.s : apa kene mengena entry nih ngn tajuk dia ha??..ntah apa2 ntah..ttba jer...
: aku mcm nk amik cuti pnjng je start Krismas ni..nk melancong..hahaha..Zoom Malaysia..


[gambar anak buah aku tido dlm kete pg td...hahaha]

11 comments:

anap_ilmi said...

byk gak nama baru dlm blog ko neh yg aku xknal ek..ooooo

djambu said...

kekeke...walaupun kalah tipis, tetap kalah...hahah :P

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

anap :

mmg pun..hehehe..ada junior aku dlu masa kt maahad..ada member se'office' aaaaaaaaaa

---------------

djambu :

aiseh..dpt tngkap jgk tuh..saje je guna pktaan 'kalah tipis' nk mengaburi mata org len..hahaha

Mr. Janggel said...

err...kalah tipis yer???kuikuikui betol ker tipis hehehehe.

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

betol laaa...

tolong la percaya..kalah 4 mata je gitu..

:)

Mr. Janggel said...

Hahaha ok la aku percaya!!!!

Oh ya...Projek teater 3:: teater free 17 & 18 dis..
Tempat = Dewan Sivik MPPJ
Masa: 8.30 malam..
Persembahan teater bangsawan.
Jom p tengok!!!!
masuk percuma anjuran Jabatan Warisan Negara.

"Seni itu Indah" erk..tetibe je..

MoHaMaD aSRi said...

sayalah org yg mengalahkan abg adam ni..
padan muka..mula2 berlagak sangat..
walaupun tipis..tetap kalah..dia tipa2 ari latihan..hahaha
yang penting kalah..heheheheh..abg adam..ada latest story..
citer laen nntila...k

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

salam...
kalau... KALAU me bleh dapatkan pass percuma tiket ke juara lagu final... nak tak?

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

mr. janggel :

iAllah kalo ada masa terluang boleh nk pegi tgk..

Asri :

eleh..kalo setakat sekali dua tak payah lah..saje je bg ko menang..aku tgk masa aku menang set pertama tuh ko da nak nangis kan..tak sanggup tgk ko melalak utk kali kedua..hahaha

kak aznil :

you know the answer..

Syahidd said...

eleh..kalo kalah tu cakap jelah kalah, tak yah describe tipis la, sikit je lagi la..!! kekekekekek...
Abes la bang adam kena kikis ngan makhluk² pemusnah tu..hohooho

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

ermm..da ckup terseksa dgn makhluk perosak yg ada kt msia nih..

riso akan bertamabh seksa..bila sorang lagi makhluk perosak yg kt morocco tuh balik msia..hahaha