Sunday, December 28, 2008

:: Tribute >Trip to Perak ::

seperti dijanjikan..inilah dia koleksi gmbar2 aku semasa percutian di Perak..erm, gmbr mandi manda di Lost World of Tambun tak dpt disiarkan atas sebab2 yg tak dpt dielakkan..hehehe..

ikuti kuiz yg disediakn pada penghujung entry ni..check it out!!



[Zoo Taiping and Night Safari..tak dpt masuk bergambar pun jd lah]


[plak perasmian Night Safari oleh Sultan Perak DYMM Sultan Azlan Shah]


[bergmbr di salah satu pintu masuk Istana Iskandariah, Bukit Chandan]


[muara Sungai Perak..tmpt utk merehatkan otak dan memancing]


[saje je buang tebiat...blkng tuh Istana Iskandariah]


[ni dia...kaki2 pancing da dtg..masa ni baru lps hujan..tmpt ni mmg nyaman dan menghijau]


[Lost World of Tambun, Sunway City Ipoh]


[Muzium Diraja Perak..terletak bersebelahan dgn Istana Iskandariah]


[Albino Burmese Python..sejenis ular yg di pamerkan kt Ipoh..Pameran Reptalia..]


[kakak ni adalah puan empunya binatang2 ni sumer..bnyk spesis ular dipamerkan..dia gak ada tngkap ular sawa yg begitu la besar..super besar]


[saje je wat posing mcm nih..org tak de time ni..]


[selepas mandi manda..erm..towel seciput tuh aku beli..disamping buat kenangan..tujuan lain sbb aku lupa bw towel..huh..]

SEKALUNG PENGHARGAAN YANG TAK TERHINGGA KEPADA :

- Muhammad Mutazam bin Hj. Rusfan
- Ainul Fahimah Bte Muhammad Fuzi
- Sari Jamliah bte Mohamed Amran
- Hj. Rusfan bin Husin Family..sbb sudi tumpangkan rumah
-------------------

soalan kuiz.. :

berapakah berat badan aku skrg???

hahaha...takde kene mengena ngn trip ni kan..tp saper dpt jwb ngn betoi..ada la hadiah menanti korang..

Dateline : 2 Januari 2009

7 comments:

rizz said...

bestnya lost of tambun..cm nk g jerr

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

RIZZ..

mmg best pun..nnti ada masa pergi taw!

humbleandmodest said...

haha!
tak de ke soalan laen ko nak tanya??
chiss....
well, i guess you are 63 kilos!
am i rite??

Mr. Janggel said...

Tumpang bangga sebb ada orng buat tribute pasal negeri KU...:p

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

humbleandmodest :

hehehe..skrg aku umumkan ko scara tak langsung da masuk contest nih..the result will be announce this Saturday..hehehe

p.s: mcm ko sorang je yg masuk contest ni..kira menang tanpa bertanding..hahaha

---------------

Janggel :

owh..teman lupe kome org perak..bila kome nk buat tribute psl ngeri teman plk Tain??..eh, ada nama Tain plk..hehehe ;p

humbleandmodest said...

haha!
sorang boleh jawab berapa banyak?

Mr. Janggel said...

Hahahah hang macam tau je nama glamer yang opah teman bagi kat teman nih????? ada sape2 bagi tau ker? hahahahahah