Saturday, May 9, 2009

:: Berat dan Aku ::

ASSALAMUALAIKUM WBT

TAG- CABARAN LANGSING KAH DAKU? - credit to Cikgu Mahirah

1. Berapa berat dan ketinggian anda sekarang?

hurm..last timbang arituh 59kg dan tinggi around 169cm

2.Berat yang paling tinggi dalam sejarah anda? Usia anda pada masa itu?

adush...ni la paling berat..penah cecah 60kg..usia masa tuh 22thun [18/05/09 ni 23thun..ahakz]

3.Apakah makanan sampingan anda untuk memiliki tubuh langsing? dan kejayaan anda dengan makanan tersebut?

tak penah amik apa2..dlu org kata aku kurus..itu dlu la kan.. ;p

4.Berat yang paling rendah yang pernah anda dapat ? Usia anda pada ketika itu?

time kecik2 tak yah citer la kan..tp seingat aku da besar ni paing rendah aku penah cecah around 46kg..masa aku study kt Jordan dlu..umur time tuh dlm awal 20an la..

5. Anda pernah sertai program pelangsingan? nyata kan kejayaan anda.

never and ever!

6.Apakah diet yang anda ambil untuk memiliki berat anda paling terendah?

puasa...cewahh..takde lah..tak penah berdiet..sbb bab2 makan ni tak leh kontrol..

7. Apakah yang menyebabkan berat anda naik mendadak?

hahaha..sbb da dduk Malaysia..4 tahun payah nk dpt mkn best2 mcm kt msia ni..bila da balik, terus qada' makan selama 4 tahun tu..ni la akibatnya..

8. Apakah Target anda untuk kurus selepas ini?

after kawen nk maintain kurus..tak nak boroi2...nk jogging slalu..kalo larat la..

9. Miliki gambar anda dahulu dan kini?

hahaha..ada saje

10.sila upload ok?

malu nye lahaiii..

dahulu...

[tahun 2007]

kini...

[tahun 2009..thanks Syei sbb cover aku..hahaha]

seterusnya..aku tujukan tag ni pada sesiapa je yg ingin berkongsi berat badan anda..dan WAJIB pada Ahnaf Hilmi..sy ulang balik..wajib pada Ahnaf Hilmi..hehehe..





13 comments:

anap_ilmi said...

huhu..xabeh bercuti g neh...nnt lah kot rajen..huhu

ファイズーちゃん said...

dam,awat ku tgk hang makin gelap..n mmg da bertambah berisi ko skrg kn..bahagia di msia kata kan..ahaks..

miss ubi said...

xdala beza pun pic tu?....xgemuk pun...huhuhu

syahiddmilikku said...

takrifan gemuk bagi saya adalah diperut..kakakak

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

Anap : nnti ko jawab dengan sejujurnya..amanah ni.. ;p

Faezah : hahaha..bese lah..da jadi org laut skrg kan..

miss ubi : hehehe..awak tak penah tgk sy secara live lg..

syahidan : uit..perut2 jgn sebut..sensitif! ;)

Mahirah Abd said...

wa...skrg agak smart per...x per cikgu mira suka org berisi sikit..hehe br besh kn....nie kering jer x mantop la pulok...heeeeee... ;P

deaf_angel said...

aku je sorang tak kurus2..boring sey.

chimera said...

hmmm sekarang lagi hensem... makan cukup kannn.. hati pun senang...

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

cikgu Mahirah : smart ke??ehem2..[kembang jap] hehehe..kalo mcm tuh nk maintain mcm ni je la..ahakz!

deaf_angel : hahaha...no komen..nk je suh ko buat tag ni..kalo ko sudi la..

chimera : ahakz!..hensem ke??hump..hehehe...bukan setakat ckup..berlebih2 ckup.hti pun senang banget.tp kene beragak ckit la kan..

humbleandmodest said...

penat!!!

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

ko penat nape ni??

humbleandmodest said...

penat tido...
hahahahah

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

cess...mentang2 tgh cuti skrg.. ;p