Saturday, December 5, 2009

:: Terbaru ::

Assalamualaikum wbt..

ehem..ehem...sakit plk tekak nih..hehehe..tak tgk ke perubahan baru pada templete blog aku ni..? ni sumer gara-gara ditegur oleh bang long aku..

"ko punya ni biasa jer..tak lawa sgt"

terkesima aku...bkn takat tu jer..malah tercabar gak la..terus jer cari templete baru..kali ni nk yg simple ckit..berbanding dlu..

sbnrnya mudah tak nak tukar templete yg dlu..nak jer..tp memikirkan kelecehan proses nk tukar..dgn sumer blog list akan hilang..nk kene buat ini balik..buat itu balik..leceh..

tp disebabkan oleh tercabar dek kata2 bang long aku...so, terus tukar..tp disebabkan da ada pengalaman dlu..so, aku wat la back up awal2..hehehe..kan bagus belajar dr pengalaman..

utk permulaan ckup smpai disini dlu...letih sgt..esok sehari je cuti..lps tu start kelas semula..nk rest betul2..oh tidak!..assignment tak siap lagi..next week da nk submit..saper ada kemahiran mewarna dgn baik??tolong aku wat BBM...plzzz


oh ya, this is Dr. Cheng...please refer to the last new entry before this entry.



6 comments:

saya pening said...

template ni ok..
tp klau rajin cari yg laen....
bnyak lg yg simple + smart + ringan..
sambil2 buat esaimen..
ahahah~

anap_ilmi said...

erm, templete ni ok je kot. nampak matang (tapi xde la sgt sbb aku knal ko cmne..haha) tp ekceli aku mmg xske web yg gelap2 neh..warne2 gelap2..ewwww....

lg kalau ko buat comment to pop-up lagi best mcm aku tuu..sbb proses die akan lebih cepat..

lagi 1 bnde yg aku terfikir kan, klu ko tukar subtitle blog ko neh dari ceritaku perjalananku ke cerita seorang guru kee.. lebeh kurang gitu laaa....cdgn jer..btw,nice...

anap_ilmi said...

oh lagi 1...cuba ko pendekkan sket blog ko neh jadi dalam 5post per view ke...bg die cepat sket loading..lg pun xde la pnjg sgt..die mcm nampak fit-fit je...huhu...

babai ~

Janggel said...

Wah dah ada template baru!!!

MeLLmeRaH said...

ok la adam...cantik gak... oh ya aku suka cerita kamu pasal Dr. Cheng..

::alifdalmim:: said...

yg pening : tgh malas..ahahaha~

anap : aku suka warna biru..so, tak leh wat apa2 la kan..hehehe..psl subtittle tu..da ubah ckit da..thanks!

Janggel : Hurray!

Mell : ok la kan..asal sedap mataku memandang..hehe..Dr. Cheng is very understanding!