Thursday, December 10, 2009

:: Popularkah Aku? ::

Assalamulaikum wbt..

terima kasih kerana sudi lagi mengunjungi blog ini...syukran jazilan!


berckp mengenai popular...cuma masuk kampus kali ni aku rasakan nama aku ni mudah sgt org kenal..adakah itu popular..entah!

antaranya Dr. Cheng.. (my fav lecturer), Dr. Razak..Ust Muhsinul, En. Masnan,Puan Maznah, En. Suffian dan baru ptg td Puan Nurul Hafiza...

terbaru ni masa taklimat praktikum ttba dlm dewan auditorium yg pnuh umat tuh..ttba lecturer aku yg ajar aku masa sem pertama (bulan jun) aritu tnya kt aku..

"ermm..Dr. Adam..mcmner..faham tak??..sy ingt lagi muka kamu" seingt aku..masa aku hntr esaimen aku dlu..aku tak letak pun gmbr berukuran pasport aku kt kulit muka esaimen tuh spt yg diarah...hahaha

antara faktor yg aku ni mudah dikenali :

1. nama aku mudah ingt ; ADAM

2. nama nmpak pelik ckit ; MOHD ADAM-ZURAIRI
(ttba ada sengkang plk...haish)

3. antara yg termuda ; sweet 23 ok...hahaha

4. antara yg paling bnyk dan suka bertanya dlm kls

5. antara yg suka wat ulasan sendiri bla lecturer tanya.."faham tak??"

6. antara muka2 yg selalu masuk kelas lmbt..pastu wat muka penat..haha

itu saje...

itu semua andaian aku jer..kalo yg lain2 tak taw...kalo da org kenal ni penampilan dan sikap kene jaga..lagi2 awak tuh bakal guru..cewahhhh!

p.s : ingtkan nk letak muka aku kt hujung entry nih..tp pkir2 balik tak payah lar.full stop!


5 comments:

saya pening said...

sebab lecturer slalu tanya aku dlm kelas even stiap soalan yg di tanya tu xpernah aku jwb dgn btol, result aku dinaekkan dari d+ jadi c+...
haha!
syukur~

djambu puadovich said...

knp kne buat2 muka penat? xphm...

deaf_angel said...

beb, i am happy for you.

kadang2 orang baik kat ko, org ingat kat ko, pasal ko baik dan ingat kat org kot huhu

tapi ingat, ko buat salah ke hapa ke, nama masuk paper, abis ler, org pun senang tahu jugak haha

lidey said...

haha, peymes itu bagus... senang nanti nak buat apa p0n sebap orang kenai :p

Abg Din said...

popular, dikenali...ada pro & contra......

:)