Sunday, December 27, 2009

:: Dan Sebenarnya ... ::

Assalamualaikum wbt..

Dan sebenarnya..kerja aku masih berlambak..tapi aku rasa mcm da abes praktikum plk..

Dan sebenarnya..ada satu lagi assignment aku belum hantar kt lecturer aku..nasib baik dia ok.aku bg alasan tak bawa sbb baru start buat. dia kata "it's ok..you can send to me by email." baik kan?..tp tu lah lecturer aku lupa nk bgtahu dateline.smpai skrg tak hantar2 lg..

Dan sebenarnya..kereta aku masih belum lagi dihantar ke bengkel..aku rasa mcm tak sedia je lagi even yg bayar nnti bukan aku..

Dan sebenarnya..bil telefon aku belum bayar lagi..walaupun duit da ada.tp rasa teramat mls utk kluar pg byr..

Dan sebenarnya..aku tak siap draf lagi skrip program tv pertama bdk kpli j-qaf utk dibentangkan dpn bdk2 ni nnti. padahal aku yg ttpkan dateline tuh..

Dan sebenarnya..aku rasa tak sedia utk kembali ke sekolah..walaupun masa mula2 cuti dlu rasa "isyh..bila nk start sekolah ni.." poyo kan??..

Dan sebenarnya..aku masih belum shopping baju n kasut baru utk kembali ke sekolah.walaupun duit poket kurang menyenangkan. apa korang ingt bdk2 sek je kene beli bnda2 tu sumer baru..cikgu nk gak merasa.

Dan sebenarnya..baru aku perasan khamis ni ada taklimat pendaftaran pelajar baru thun 1. dan aku tak dpt lagi jadual waktu mengajar persendirian..

Dan sebenarnya..mata ni tak ngantok lagi.tp aku ttp rasa mcm nk lelap sbb aku da mls nk mengadap tugasan dpn l.top ni..


ok Adam...skrg smbung kerja..

and i said "OK!"



5 comments:

silversarina said...

suka sekali baca yang sebenarnya .. bab pakaian baru untuk ke sekolah , keep it up cikgu !

[S]itie [B]Um [B]Um said...

mcm lagu Yuna

::alifdalmim:: said...

silversarina : thanks mak cik Ina.. ;)

----------

Sitie Bum Bum : mcm je kan..nasib baik bkn betul2..hehe

deaf_angel said...

wah...lama sikit je tak masuk sini, macam2 ko update ye..

apa pun, slamat mendapat murid2 baru untuk 2010 haha

::alifdalmim:: said...

lama sikit??lama banyak laa..hehehe

tu la pasal..tak sabarnye..owh next year aku jd guru disiplin..mcm tak caya kan? hehe