Friday, December 18, 2009

:: Happy Practicum. pt1 ::


Assalamualaikum wbt..

yippiee..interaksi kt kampus da berakhir semalam..walaupun hakikatnya bdk2 unit b.arab abes lewat sehari dr bdk P.A.I..huh!...berasap la telinga aku dgn bdk2 nih..naseb baik kls last day tuh berjauhan dgn bdk2 nih..

actually nk share bbrpa gmbr yg smpat dicapture smasa kt kampus aritu..gmbr ni ditangkap semasa keboringan dan ketiadaan lecturer dlm kelas..hehehe..ok guys..enjoy!

ini projek BBM Farid

dan ini aku punya..simple jer..keje last minute..

yg kreatif ni..milik si Apiz..baru aku taw yg dia pndai melukis..even tulisan dia buruk..hehehe

ni Apiz..memberi ulasan la kononnya..

aku tak taw la aku angkat tgn ni ikhlas ke tak..hehe..Farid tu model sampingan jer..

ni mmg tgh boring..muka mcm nk kene mkn marker pen...

Khamis kene pakai batik yer..dalam Balai Islam..subjek minor..

khusyuk kan??konon tgh wat research utk presentation..padahal tgh copy bahan tugasan..

percaya atau tak..masa gmbr ni di capture lecturer ada kt depan..tp nk buat mcmna..strategi pengajaran yg kurang menarik..


p.s:

part two nnti aku rasa gmbr dia ada feel a little bit funny ckit..tggu je la..



11 comments:

anap_ilmi said...

KAMPUS kau tu nampak mcm sekolah biasaaaaaa je...kampus ke?? hahahha

::alifdalmim:: said...

skrg diaorg renovate baru..almaklum baru dpt peruntukan..

djambu puadovich said...

gigih la korg buat warna-warni mcm tu...kalo aku, idak leee...

farish H said...

yg pting narutoo tu ahhaha

::alifdalmim:: said...

djambu : kalo bukan sbb ada markah nk je wat hitam putih..hahaha

--------

Farish : tu la pasal..tp kene la sbb ajar bdk2.. ;)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nurhafiz said...

hahaha..naruto den dipuji ramaiiii..bangge2

::alifdalmim:: said...

apiz...nasib baik da hilang perkataan

TAPI... ;p

faez said...

kenapa sodrun(naruto) kt bahu?bkn mksd die dada ke dam?

::alifdalmim:: said...

mmg pun dada...keje dia ni tak siap lagi..dia tak letak arrow/anak panah nk tunjuk kt bhgn mana..kalo tgk sume perkataan tu lari..

nurhafiz said...

haa..adam thanks sbb mem'backing', arrow die xletak, ni BBM utk bdk2 kan, so semasa bentang kt bdk2, peranan guru utk bgtau makna2 bg perkataan tu amat penting