Sunday, August 16, 2009

:: Masuk Semula ::

Salam 'alaikum utk kawan2 semua..

bersempena dgn permulaan cuti sekolah yang kebetulan bermulanya bulan Ramadhan...maka, bermula la interaksi kedua di semester yang kedua aku di IPGM Kampus Raja Melewar..apa yang lain dr yang lain..kali ni, aku masuk di dlm bulan puasa..

tak dpt aku bayangkan keletihan yg bakal ditempuh oleh diriku nnti..hahaha..actually, harap2 la sem kali ni kelas tak pack sgt..kalo mcm yg lps ada kelas dr pagi smpai ke senja baru abes..lagi2 kelas utk subjek major aku...

tp..masuk kampus kali ni tidak dibebankan sgt dgn assignment..sebab kbnyakkannya akan dihantar pada akhir tahun ni...lega la ckit..

td masa dtg sek..ada akak senior aku kt kampus dpt surat dr Unit Exam kampus aku...diaorg postkan transkrip exam dia..giler ar..dpt 3.74!!...keputusan : CEMERLANG

adoi aii..aku pun mcm tu jgk..cuma result aku next year...exam pun tak lagi..hehehe

smkin nak puasa semakin berlumba sek aku wat program..mcm lps Ramadhan da tak leh wat program lagi da..last2 Perkhemahan Perdana Badan Beruniform yg dijangka buat minggu lps terpaksa ditunda..

sebabnya dpt pekeliling or call dr Kementerian utk membatalkan/menangguhkan semua majlis keramaian dan keraikan termasuk la program sek aku tuh..bg mengelak penularan virus H1N1..

ok..jumpa lagi...jgn lupa jaa kesihatan..

------------

p.s : Sihat adalah nikmat dr Allah ta'ala...jd tolong jgn kufur nikmat...jaga lah kesihatan lagi2 ketika virus H1N1 tgh merebak dgn cpt...Allahu yu'tikumul 'afiyah


6 comments:

azlinhasim said...

Terima kasih di atas nasihat yang diberikan... sesungguhnya H1N1 ini semakin serius.

Semoga berjaya di atas segala-gala yang diimpikan. Insyaallah.
Amin.

anap_ilmi said...

g skolah pkai mask x?

Na Shari said...

Makin teruk H1N1 ni...Sedikit petua untuk mencegah H1N1...

Banyakkan makan bawang putih dan epal hijau...

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

azlinhasim : iAllah...doa2 la sy berjaya dunia akhirat ;)

-------

anap_ilmi : da ramai da yg pakai mask..baik cikgu..mahupun anak murid..aku je tak berbuat demikian..tak de free mask...hahaha

-------

Na Shari : makan bawang putih n epal hijau??..adoi..tak suka la bawang putih...

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社