Thursday, August 6, 2009

:: Diz Saturday ::

Assalamualaikum wbt..

aku mungkin kurang ckit menjenguk blog ni dlm masa minggu ni SEBAB :

aku nk get ready utk team Dikir Barat sekolah aku...pertandingan Sabtu ni...korang doakan team sek aku menang yer..sian bdk2 ni da berlatih tetiap ari..hehehe


pastu, minggu ni minggu exam...haishh..kertas exam berlambak tak mark lagi...tolong sy!!


tak ckup dgn tu..assignment utk dihantar akhir bulan ni tak bersentuh apa pun lagi...


dan yang paling penting sekali..aku sedang mempromosikan kuih muih raya aku utk djual..ada yg berminat utk membeli??murah jer..satu bekas RM20..

jadi, mengapa bayar lebih utk kelazatan kuih raya utk memeriahkan hari raya dengan harga yang lebih murah...jgn lupa hubungi sy utk tempahan...hahahaha

;p


8 comments:

deaf_angel said...

nak menang senang je...

kasi je pengadil2 tu sample kueh raya ko haha.

:: Cikgu Wiween :: said...

wahahakk..gambar kuih mana??? nak putri salju! :P

Na Shari said...

Salam Adam,
nanti upload gambar kuih ye...Insyaallah, akak mesti order...Support kawan2...

azlinhasim said...

wah...jadi tokey kuih plak...bagus2

aiSyaLiciOus said...

gud2...jd tokeh kuih raye...cari pitih lebey kan...adam nak tnyer...announcement 2 nape?? cari kaki wayang?? Sya leh kate kan selalu gak la g tgk movie...anything dat i can help u??

cookie devine said...

byknya nak wat kj

zara aluwi said...

biasalah bila nak raya khannnsss... nanti tempek ler gambo-gambo kuih raya tu ya...

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

deaf_angel : da menantg da..tapi tak dpt no 1 laa..

-----

cikgu wiween : nk puteri salju..kene beli..nnti sy bg..hahaha ;p

-----

Na Shari : betul ke akak nk beli ni...?? sy tgh excited nk menjual ni..hehehe

-----

azlinhasim : hehehe..saje je tolong mak cik..

-----

aisyalicious : hehehe..pasal announcement tuh..sy nk masuk pertandingan Emirates..kalo menang dpt 2 tiket free naik flight dia yg A380 tuh..samada g LA or London..so, pertandingan dia kene teke movie..ada je movie sy tak tahu..tu yg nk minta tlg tuh..n sy buka email yg dia send kt sy tuh tgk2 da tutup..padahal kalo ikutkan belum dateline lagi..haish!!

-----

cookie devine : hehehe..bnyk kan..smpai tak ckup tgn..

-----

zara aluwi : nk tempek??..bersemut nnti blog sy...hehehe ;p

mak cik tak buat kuih raya??kalo malas..beli je kt saya..hehehe