Tuesday, August 18, 2009

:: Konsert Sekolah ::

Salam Merdeka utk semua..

bersempena nk merdeka nih...kebetulan plk, sekolah aku ada wat Majlis Perasmian Bulan Kemerdekaan Peringkat Sekolah Isnin lps...sbnr nyer..ada 2 majlis berasingan..hahaha...mcm berpecah2 plk..tp, disebabkan sek aku ada 2 sesi..so, kene la wat 2 kali...cuma yg sesi pagi grand ckit la..

aku cuma ada dlm senarai ajk utk pagi..tapi haram aku tak pg turun pagi tu..sebab, petang tu aku kene incharge lagi..well, sbnr nyer quite meriah jgk program ptg tuh..dgn keadaan bdk tak terkawal..hah..naik sakit tekak cikgu2 jerit suh diam..

alar,..budak2..pantang tgk kwn dia wat persembahan ckit..mesti dok teriak nk tgk..ala2 excited..tu sbb naper aku panggil konsert..

kalo ceramah or majlis rasmi..masing2 senyap je bila ucapan perasmian..ini tak..dok berckp..dok menyanyi..dok memain la bagai...paling tak tahan..masa menyanyi sumer nk naik atas pentas...da tak terkawal..last2 bagi la naik atas pentas...nyanyi lagu patriotik sumer..melambai2 bendera...bagi meriah ckit majlis tuh...hahaha..

korang layan je la gambar ni...layan...


sebelum majlis nampak ok jer...ni baru bdk tahap satu ni...tak cmpur ada yg tak dtg sek..


Penyelia Petang aka Kak Jah sedia nk tarik..tapi belon aku wat tu tak pecah..hahahaha


korang tgk..da mcm konsert..siap naik2 atas pentas...hahaha


eh, aku la...


Nyanyian lagu 1 Malaysia..cikgu2 tak hafal lagi..cbuk dok tanda kertas ujian bdk..hehehe


nyanyi...jgn tak nyanyi..


pakaian ala2 beragam bdk2 tahun Satu..tema : 1 Malaysia


comel sungguh..bole jd Malaysia next Top Model


Tanam Kak Jah...jgn tak tanam..


Rahimie...mmg menjadi org kampung dia..dgn gigi takde kt depan..



:: Selamat Berpuasa ::


13 comments:

Mr. Janggel said...

wah meriah sekolah ko yer...hmmm time2 macam ni memang best tambah kalo budak2 ...lagi la dirang suka! takyah belajo heheh;

chimera said...

Adam: "Allahumma, Bariklana, Wakina, Azabannar"....

Cikgu kat sbelah dia: "AYAM!!!... Eh! ayam pulak, Aminnnn!!!!"

Na Shari said...

Meriah konsert ni...Budak2 pun bersemangat

SELAMAT BERPUASA...

deaf_angel said...

fren

i love the photos. best la suasana.

err ko tak joget michael jackson ke atas pentas hiburkan budak2? huhu.

azlinhasim said...

Rasa sungguh bangga kerana Sek Keb Telok Kemang mempunyai guru2 yang hebat macam cikgu Adam... Semoga SKTK maju jaya.

miss ubi said...

comelll jak budak2 nie..hehe

cookie devine said...

comelnya budak2 tuh.teringat kenakalan CC ms sek ren dolu2..

:: Cikgu Wiween :: said...

ehhh rahimie anak kak rohe. ggogogogogngakkk :P

sebaik adam x tangkap gambar we all yg duk kat belakang. kalo x malu jek muka x siap. wahahak

:: Cikgu Wiween :: said...

ahaaa...ini dia laa hasil tgn adam menangkap gambar guna camera kaler pink! hihiuhuhuhu kiut :P

chimera said...

camera adam kaler Pink????

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

Mr. Janggel : mmg meriah..kene upah bodyguard la bdk2 yg wat persembahan lps ni..kene serbu mengalahkan artis..hahahaha

-------

Chimera : hahahaha..ada ke ayam..camera kaler pink tuh pinjam Cikgu Helmi punya...al maklum Sony CyberShot..lagi mengancam!

-------

Na Shari : lagi bersemangat bila dpt bendera free.. ;p

-------

deaf_angel : lawa kan..bese la..camera pinjam..kualiti pun ok..hehehe..aku tak de talent la mcm MJ..huhuhu

-------

azlinhasim : adoi...jgn la dipuji sgt..sy cikgu bese2 jer..hehehe

-------

miss ubi : tgk la cikgu nya mcm ner pulak...hahaha

-------

cookie devine : owh..nakal yea time sek ren dlu..sy rotan nnti.. ;p

-------

cikgu wiween : sy nk tngkap je muka2 cikgu2 kt blkng tu..tp ada cikgu muka yg blur smcm jer..terus tak jd...itu camera Helmi la kak awin..dia bg pinjam..lawa kan??lagi lawa kalo kaler biru..

rizz said...

meriah cikgu adam ahhahaa

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

aikkk???..cikgu adam plk yg meriah?..hehehe