Tuesday, October 27, 2009

:: Tahniah dan Takziah ::


Tahniah
kpd peserta Perkhemahan Perdana Unit Beruniform
SK Telok Kemang


hahaha...kene kawad tgh2 panas..


beriya tol encik kt sblah bdk tuh..yg sorang tu still pakai sweater..hmmm


breakfast utk cecikgu sedap ckit..ckit jer.


adakah aku memaksa mereka bergambar??


ada yg tido mlm


>gmbr ada lagi tp probs ktka upload<

Takziah
kpd waris2 mangsa yg terlibat dlm kejadian jambatan runtuh di Kampar, Perak.
Tolong jgn salahkan guru mahupun takdir..


p.s
ada waris bertnya..knp nk kene camping dlm hutan..dah la bnyk nyamuk, serangga etc..

aku menjawab : abes tu camping di hotel? dpn KLCC? .. sblum kjadian da sign surat kebenaran bg anak ikut perkhemahan .. bila kejadian mcm ni still nk salahkan guru yg tak bersalah


Bacaan Lanjut
Di Sini




8 comments:

anap_ilmi said...

1.hampes la ko neh..pki sweater tuuu...wakakakkaka

2.mesti ko ckp "cikgu nak amek gmbr nehh..pandang sini..pandang sini" tu yg sumer pandang tuu...

Janggel said...

Wah best2. Mcm kt kem plkn plak! !:)

silversarina said...

Comel anak2 murid cilik tu, bersemangat camping dan berkawad.

Apa yang berlaku di Kampar memang bukan salah cikgu, mak bapak yang melalut bising2 tu memang kejenya nak salahkan guru .. itulah cabaran besar buat guru2 termasuk Adam ... tabah dan terus tabah.

Firol said...

ada yang menyalahkan cikgu.. kata program ni cikgu makan duitlah..macam-macam..

kita cikgu tersenyum je, sebab kita dimana

zara aluwi said...

Jangan menunding jari kerana perkara yang terjadi bukan kehendak sesiapa.

Wah, begitu bersemangat anak2 murid kamu tu. Bagus...

aintsuperwoman said...

Assalamualaikum.....

Makcik Fa ada permintaan sikit. Kalau tak keberatan makcik Fa nak email Adam. Nanti baru nak story2.....boleh kan?

djambu puadovich said...

ko ada ngajar kawad skali ke?

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

anap_ilmi : pakai sweater la..impian dia tggi tuh..bagus..hehehe

--------

janggel : yup..tmpt dia sejibik mcm plkn..tp ni under JPNS..

--------

silversarina : mula2 bersemangat..da matahari naik tggi muka masing2 da toya...takziah la utk mereka sekali lagi..

--------

Firol : betul tuh..sumer yg buruk sumer kt cikgu..tp bila anak mereka berjaya..haram nk jmpa cilgu wish thanks ke..apa ke..

--------

Zara Aluwi : mmg bersemangat..tu la pasal..Muslims kene beriman dgn Qada' dan Qadar..

--------

aintsuperwomen : Mak Cik Fa..boleh saje..ni add email saya..

ayie_umj@yahoo.com atau
alifdalmim@live.com

---------

Djambu : haish..aku dlu masa sek men ahli kadet polis..jgn tak percaya...tp da lupa da command dia..so, tak de la ajar kawad..hahaha