Friday, October 30, 2009

:: Antara Pergi dan Tidak pergi a.k.a Duduk Diam2 ::

Semalam masa tgh jaga exam dkt kelas 1 Gigih..dtg la kak Aween smbil bawa kertas dan pen..nmpak mcm ada beg berisi duit..terus tnya..

"Minta duit utk apa lagi nih..?" hahaha

sbnr nyer..makluman pasal trip to Cameron Highland next weekend..tersilap teka plk..trip anjuran Kelab Kebajikan Guru SKTK...fully sponsor by sekolah..cuma duit makan selain lunch n dinner..

excited giler..berjalan free la katakan..tp pkir2 balik..sumer cikgu ada partner..aku jer ckgu yg single mingle lg..[ada ke istilah tuh?]..so, terus down nk ikut same..tgk2 Helmi bawa wife dia..takkan aku nk bawa wife..jgn kata wife, tunang pun belom..takkan sehari seblum tu nk kene akad nikah dlu kot..hahaha..melalut dah..

so, search dkt phone book HP..baru aku sedar..yg aku tak de kawan dkt PD ni..hahaha..Syafiq ada hal masa tuh..mcm tak leh ikut jer..

bertambah sedar lagi yg kerja aku berlambak tak siap..dgn assignment, paper final exam bdk ni tak abes mark lagi dan seangkatan dgnnya..

dan info terkini..diaorg kata trip tuh ditangguhkan lagi ke 13hb ni..erm..makin lambat tu yg tak sedap tu..

skrg ni..kene pkir betul2..samada nk pergi atau tinggal [senang kata dduk umah diam2 buat kerja]

>kalo mlm ni tdo mimpi pegi Cameron..so, confirm tak yah pg lagi..sbb da pg dlu dlm mimpi..hahaha<


11 comments:

lynn-the gudigudigurl said...
This comment has been removed by the author.
lynn-the gudigudigurl said...
This comment has been removed by the author.
lynn-the gudigudigurl said...

pergi je la. pegi single dulu. esok2 baru pegi double

kak ween said...

alaa x kire adam kena pi gak. ehehehe

Janggel said...

Adam aku pon selalu menghadapi masalah @ situasi cam ko...biler belek2 phonebook memang hampa..huhuh

tapi better ko pegi je sana..bukan selalu dapat peluang camtuh..Sebelum tu ko try settlekan apa2 yang patut. atleast takder la ralat nanti...

djambu puadovich said...

xbest pun cameron highland...dok umah lagi baik a cikgu. setakat pegi petik2 gambo je. lain la klo ada pkhemahan ke, trek hutan ke ape ke...

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

lynn-the gudigudigurl : hehehe..nk tggu double tu yg ntah bila la agaknya yer..hehehe

---------

Kak Aween : iAllah sy pergi..

---------

Janggel : hahaha..kan??

tu la psal..pergi free saper tak nak kan??..mcm kene pergi je nih..

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

djambu : bab tu aku rasa mmg logik..mcm setuju je dgn ko...isyh..tak yah la pergi ea??..

Eazy Izzuddin said...

pegi je la
xD

djambu puadovich said...

ikut undian, mcm ramai je yg suh ko pegi.

pegi je la kot. sbb free kn? hehe. aku klo dpt free, ok je la kot :P [dasar manusia kedekut! ahaks!]

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

dlu undian 99% kata pergi dan 1% kata tak pergi..

undian terkini 100% suh pergi..hahaha