Wednesday, November 5, 2008

:: The Best of Adam's ::

Assalamualaikum wbt..

Hari ni aku berpeluang gak nk setelkan tagged anap nih..susah bebenor..
Hmm..actually aku wat keje ni dlm pejabat..so, nk kene cpt..sbb bnyk keje len lag ink disetelkan..hehehe


So, anap..sila la..


Law & Order

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
ok..diz is the lastest one..(kt pjbt)

2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
tak pun..nk tukar baju hapernyer..nk kene marah??...rambut still ok..sbb guna gel rmabut yg anap ilhamkan..hehehe

3) Post that picture with NO editing.
tak main edit2 k...aku keep yg original only. huhuhu

4) Post these instruction with your picture.
jap..tgh process..

5) Tag 10 people to do this
janggel, supi, yaser, amzari, kak yatie, a.azrul, kreuger, dr.asma, halim n fitrina

TADAAA....!!


[hasilnya...nk sangatt...amacam??]


Kepada mereka2 di atas ni jgn malu jgn segan utk terima pelawaan tagged nih..sekian.

8 comments:

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

salam,
kantoi menyalah gunakan harta benda opis.
caught with you pants down, boy!
kui kui kui

anap_ilmi said...

ko ingt ko ensem sgt kew letak muke dpn2?btw rindu la dgn ko..hehe..ko jgn pegi times sq smpai aku balik!mengerti?

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

salam kak aznil..

arghh..dpt jugak dia tembus ke blog sy..

well, thanks!

hik hik hik..

--------

anap,

jeles eaa???..

btw, cpt la balik...kaki aku ringan je nk melangkah ke sana..hehehe..

ngerti boss..

Janggeltrekker said...

Salam..encik Adam..tag tu dah kene kat saya dah oleh en anap.. adoiaiii takyah buat dah yer?? ko masuk je baca kat blog saya...hahahha aci tak?

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

ok2..

aci2..hehehe

Yatie said...

alamak, 3 org sudah mentag diriku dengan tag gmbr jujur ini .. huhuhu, alamatnya kena bayar hutang sekaligus la nanti .. hehehe ..

shinja said...

Salam Adam,
Hmm aku dah pun bereskan homework yang ko suh tu. Moga ko puas hati la eh. Sory la eh lewat sikit. Dah lama tak online, buka2 je email, tgk2 de org 2 nk bg hadiah. Ceh!!

humbleandmodest said...

hahahah...
aku tak kena...

bueekkkk~~