Thursday, November 20, 2008

:: Tag : Handwriting ::

Assalamualaikum wbt.

Kali ni kene tag dgn anap..rajin lak aii dia nih..bermakna ada 2 tag tak siap lagi..masing2 dari [djamboo & Janggeltraking]..

Apa pun buat tag kali ni seronok sgt..kira nya aku enjoy gak la..kpd mereka2 yg bakal di tag oleh ku..sila la bersedia..enjoy!!

p/s - thanks to encik azman [staff mediu] sbb pinjamkan marker pen dia..kertas aku guna recycle paper ok!!...tak de la membazir..hahaha

ok layannn....zasss!!

1. Your name/username:


2. Left handed or right handed:

[hehehe..tulisan secantik ni mesti la tgn kanan..sori pics tak mnjwb soalan]

3. Favorite letter to write:


4. Least favorite letter to write:


5. Write "The quick brown fox jumps over the lazy dog":


6. Tag 6 people:


ok..ENJOY EVERYONE!!

16 comments:

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

salam,
nnt me buat. cable henpon hilang tak jumpa dan tak berganti sampai sekarang.

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

ok..me tunggu..

nnti cable henpon da jumpa..buat ye.

anap_ilmi said...

aku taw je ko ske wt bnde2 neh...

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

hahahaha..

bole??

humbleandmodest said...

pelik.

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

humbleandmodest..

why??

humbleandmodest said...

siap kena take pic.
haha!

Azizwan™ said...

apa motif sebenar tag ini ust? actually tulisan aku sangat la burok. oh tidak, aku malu nak tunjuk.. huhu..

tgk la mcm mana, kalau aku free dan rajin nak buat, adalah la benda ni wujud kat blog aku yg ntah apa-apa ntah itu. tp kalau takde, ust jgn marah ek. hehehe..

apa2 pun, tulisan ust memang cantik. (p/s: control hidung tu cecepat sblm ianya kembang kempis. hehehe)

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

humbleandmodest..

itu la namanyer unik+pelik..hehehe

--------------

Azizwan :

oh no..don't call me Ustaz..terasa diriku sudah tua..hehehe

nevermind..kalo ada free time tuh..ahlan wa sahlan..sila la selesaikan tag tu yer inchik azizwan..

(p/s : berjaya mengawal kekembangan hidung sblum terlambat..hehehe)

shinja said...

salam..
Adam..klo aku xnk bt xpe ke?
asyik2 aku je kena bt..xaci la

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

shinja..

ermm..tak pe je kalo tak nk buat..tak pksa..hehee

Azizwan™ said...

salam bro.. tag sudah diselesaikan. huhu..

tgk tag itu di sini. ahakz!

Azizwan™ said...

salah link la pulak..

link yg betul di sini

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

ok..da tgk..

u impress me!!

shinja said...

salam aDam..

Ha aku dah bereskan homework yang ko bagi tu. Moga ceria2 ye. Maaf la, tulisan aku ni tak se cantik tulisan lutfi. hahaha :P

Ni linknya:- http://shinja.wordpress.com/2008/11/27/tag-handwriting/

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

thanks shinja!!..