Sunday, April 4, 2010

:: Sekadar Gambar 2 ::


Assalamualaikum wbt..

Ini adalah diantara koleksi gambar aku bersama murid-murid kesayangan..tapi kebanyakan mereka ni anak cikgu sbb dduk satu kawasan iaitu di kuaters guru..ngeh3..layan kan aje..

Atas permintaan mereka2 ni yang tak percaya gambar mereka aku upload dlm blog aku..maka, aku buktikan..hahaha..


Sungguh melucukan..mereka ni suka sangat melompat..mcm aku!

Yang menjelirkan lidah tanda protes..aku kata gambar ini untuk 4 orang sahaja..hahaha..

Mereka teringin menjadi Spiderman Malaysia..macam2 perangai budak2 ni..


p.s: terima kasih kepada pelakon2 tersebut ->Shahir, Aswad, Emy, Awi dan Ijoy..


12 comments:

Janggel said...

Sekali pandang macam semua kat situ budak2 jer..sebaya..hahaha! sama tinggi pulak.

humbleandmodest said...
This comment has been removed by the author.
saya pening said...

yang kiri sekali tu lompatan dia 'sangat' tinggi.




tapi dia panjat tinggi.
haha!

anap_ilmi said...

guru pendidik pemimpin masa depan...yeah!

kak ween said...

eh..adam bukan ke tgh majuk dengan si Aswad tuh?? ehhehehee

kak ween said...

aik...adam bukan ke tgh majuk dgn buak Aswad tuh? eheheheh

::alifdalmim:: said...

Janggel : hahaha..aku pun rasa mcm tuh..


-------

Yang Pening : selepas gambar ni dicapture..dia kene kutuk kow2..hahaha..kesiann..

-------

anap_ilmi : yeah..Go Anap!

-------

kak aween : bdk tu mmg..dia protes balik..minggu ni turn dia plk..geram gler sy..hahaha..

FauzieMusa said...

si seluar biru masih pijak dibumi yg nyata ..
bagos btol.

s a L o m a said...

yang baju biru tu lompat tak naik pun..haha tapi dia la panjat paling tinggi lah jugak..ahahahha comel je tengok budak2 ni time kecik2..naif je.. :))

::alifdalmim:: said...

Fauzie : hahaha..ramai betul org berkata begitu..dia tak mengaku..haha

---------

Miss Saloma : hahaha..budak2 sekolah rendah kak..comel jer..da besar comot!..haha

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社