Sunday, September 6, 2009

:: Bila dapat cuti bosan pulak ::

Assalamualaikum wbt..

hari ni aku rasa macam serba tak kene..tak taw nk pergi mana sebenarnya..manakan tidak..arini kt sekolah budak tahun 1 dan 2 cuti sekolah sempena Cuti Sekolah Bergilir sempena UPSR..seronok betol diaorg boleh tido smpai buka puasa nanti..hahaha

san kami cecikgu ni tetap diwajibkan datang sekolah jugak walaupun students takde..yg ada hanya students Tahun 3 jer..kenapa diaorg bercuti..sebab..

blok D yang mana menempatkan kelas tahun 1 dan 2 digunakan sebagai bilik peperiksaan UPSR. so, kelas tu tak boleh disentuh langsung oleh sesiapa pun..termasuk la cecikgu ni..[haishh..nape la mak guard gi kunci pintu bawah tu..]

esok turn bdk tahun 2 bersekolah plk..thats mean budak tahun 1 dan 3 bercuti...hari rabunya plk budak tahun 1 sekolah bdk tahun 2 dan 3 plk bercuti..tahun 4 dan 5 ada gak cuti..tapi aku tak ingat bila..paling meriah bdk tahun 1 dan 2 la..cuti smpai 3 hari..ari khamis pun cuti gak!

nape la sekolah aku dlu tak mcm ni..hehehe..

nk g dduk mana nih??kantin tutup..nk dok makmal sepanjang hari boring..takkan nk dduk dewan??..open sgt..adoiii..kang ada jugak yg dduk kt atas sofa umah ni...hahahah ;p

11 comments:

Eazy Izzuddin said...

cuti besh
selamat berpuasa...
sory lama x singgah
=)

miss ubi said...

huhu..p la dapoq tenung periuq...hehe

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

eazy :

selamat berpuasa..tak lama lagi nk raya...jemput la dtg ke PD..
hihihi..

------

miss ubi :

dari tenung periuq saja, baik masak utk buka sekali..hahaha

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

dah lama c komen..
saba l yer cikgu adam..
cian dia..
tapi sama la kite..
sy pn x dpt gak cuti..
hehe

djambu puadovich said...

gi a main sudoku klo bosan2 tu...

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

Cikgu Mahirah : tu la pasal..blog awak tu tak ber'update'..hehehe

--------

djambu : main sodoku??tak pandai la..ajar kan ckit ha..

djambu puadovich said...

ko gi a main yg beginner pny. senang je. tp xdapek la aku nk ajar kat sini. kang jadi kuliah sudoku plak~ :P hehehe

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

tula..bz benorrr sampi x update yer..
hihihihi..
;)

ateh... said...

ala...kan bekerja untuk negara kene la mcm tu..klu tak tak berkhidmat untuk negara la pulak kan.hahahhahahhaa

azlinhasim said...

cuti pun bosan.... tapi kalau akak dapat cuti...bestnyer.

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

djambu : yelah2..nnti aku try la beli buku sodoku yg utk beginner punya..hehehe

--------

Cikgu Mahirah : busy sgt k...kt sekolah ke..buat kuih kt umah ni??hehehe.

--------

Ateh : weyh..berkhidmat bukan utk negara jer..Agama dan Bangsa sekali..huhuhu

--------

Azlinhasim : takde maknanya cuti...bdk2 jer cuti..cikgu2 ttp kene g sekolah..haish! ;p