Saturday, January 10, 2009

:: Resignation Day ::


[ding dong...masa utk berpisah...]

Salam..

Effectively from yesterday, dgn rasminya kini aku bkn lagi bergelar staff MEDIU [al Madinah International University]..all my MEDIU email account and data has been closed. [sedih mode]

aku start keje pada 6hb Oktober 2008 and berakhir 9hb Januari 2009..bnyk giler kenangan masa keje ni..suka duka kerja sesama..bnyk tu..

tu la psl aku tak suka kpd perpisahan..tapi kita mesti berdepan dgn perpisahan..kalo bkn mereka meninggalkan kita, kita yg akan tinggalkan mereka..

sekalung penghargaan kepada semua staff MEDIU am nya dan khususnya kpd staff Student Services Dept. dan Customer Services Centre Dept. My big boss [Dr. Ismail], my ex-supervisor [Dr. Karen and Sis Hafeza] serta kengkawan baik kt office [lunch sesama dll]

tak lupa kpd mereka yg memberi hadiah perpisahan..

1]
Moaaz al Hawary - dia bg coklat Royal de Dolton



2] Sis Hafeza - dia bg buku catatan, frigde magnet serta kad



3] this one i really appreciate!!!..towel..yg ada tulis nama aku!!..thanks to [Kamal, Kak Aizar, Kak Shu, Bob, Kak Yda, Fauzie, Kak Aznil, Kak Nurul, Kak Cha, Kak Azreen, Kak Atul] bestnya!!..


[tadaaaa....]


[ni lah dia towel yg dimaksudkan...]

THANKS TO ALL OF YOU..

KEEP IN TOUCH YER!!


[Sis Nurul :: Aku :: Sis Yda]

6 comments:

anap_ilmi said...

Wlwpun di situ ada kesedihan..tp kt situ jua lah pasti akan terpalit kegembiran..tul x adam?keh3..I'll keep supporting u wat ever u doin..until i return home back..n u plak support me 4 all goods thing..ekekekeke...mkn, minyk kreta, tiket g G.....G.kah3

hIrOsHiNaRi said...

salam takziah..hehe

ateh... said...

adam.....kenape ko berhenti dari situ..adekah ko telah bertukar menjadi wahabi..tidak!!!

rizz said...

hehe towel tu chnatek lah

Mr. Janggel said...

hukhukhuk...sedihnyer....
ramai btol yang bg hadiah...kalau aku yg blah gamaknya takde saper yang perasan kot...

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

@ ANAP : yeahh..disitu jgk ada kegembiraan..erm, ko tu bilanya nk balik??..aku dpt tiket g tgk final AJL..hehehe

@ HIROSHI : trima kasih..huhu

@ ATEH : bnyk tnya la ko nih...ada la sbb nyer naper brenti..ko tu plk..ttbe je ngengada pakai nama ateh ni apahal??

@ RIZZ : chantek kan??kan??kan??.. :)

@ JANGGEL : tu la psl..suprise lak tuh..nnti ko berenti aku aku bg hadiah yer..hehehe