Tuesday, January 27, 2009

:: One, Two, Three..capture!! ::

'alaikumussalam...

yabedabedooo....akhirnya tagged pertama yg dpt diselesaikan...aku sbnrnyer pun da tak berapa ingt sgt waper bnyk aku hutang tagged dgn member blog len..hehehe..

sbnrnyer nk wat tagged ni bkn senang..nmpak je senang...tp ya Allah..nk pilih yg terbaik tuh mmg payah...kalo ikutkan bnyk jer sbnr nyer nk letak..tp amik mana yg wajib je la dulu kan...hehehe...ok..let we start from here :


1. A picture of you with your best smile (mouth open)


masa ni kat Istanbul, Turkey..tapi tgk gmbr ni mcm kt Kota London plk..hahaha..btw, senyum da tawa ni mmg super ikhlas..happy sgt masa nih..

2. A picture of you with your best smile (mouth close)


aku tak taw la aku senyum ke tak masa nih...payah betol nk carik gmbr yg senyum ttup mulut...ni la yg aku jumpa..yg len takde..hihihi

3. A picture of you at the most unique environment


hahaha...bnyk2 lompatan..ni lompatan paling menjadi..masa ni g jenjalan ngn housemate kt Jordan dulu..ni kt Jerash, salah satu kota Rome yg terlengkap diluar Italy.

4. A picture of you in white shirt


masa ni jenjalan dgn kengkawan kt Turkey..nama tempat ni adalah Bursa..kalo musim sejuk mmg femes tmpt ni sbb pelancong suka dtg cni men ice skating..kalo musim yg aku dtg ni..diaorg suka picnic..tmpt dia mmg best gler..al maklum la..dikelilingan pokok2..dan atas bukit..

5. A picture of the people that mean a lot to you


family aku la...saper lagi...so sweet... :)

6. A picture of someone that stands on top of your heart


same mcm bdk sorang tuh...of coz la kengkawan..walaupun ada je yg suka wat tooooooooooot ngn aku...kawan makan kawan pun ada gak..oooppsss, kwn aku bkn ramai ni je..melambak!!...ni gambar kt kawasan U aku...

7. A picture of you with some toys or cute stuff


sepanjang bermain salji...tak pernah buat dan main snowman sebesar and se'cute' mcm nih...hahaha

8. A picture of you with the lamest pose


ntah apa2 ntah diaorg nih...pegang2, peluk2..nk posing pun tak dpt..nk je aku delete gmbr nih..tp sayang..kuikuikui..ni kat MSD, Jordan

9. A picture of you at the place you dislike


kalo nk tahu ni kat mana...biar aku sebut betul2..HOTEL LE MERIDIEN, AMMAN, JORDAN...aku takkan pijak kaki aku kt hotel ni lagi...panjang gler citer dia...masa ni duit yg kami [kami ke??..dia laaa] pegang sebnyk USD3500 hilang kene rompak...siot!!..tak psl2 kene tahan soal siasat..huh!!!

p.s : tabah betol wat tagged nih....


6 comments:

Mr. Janggel said...

aku agak kompius dengan picture with white shirt tu??? aku dah rabun ker???

.0hbintang!. said...

first thing first

stuju ngan 0wg ats.

sape y bute kaler neh eh ;p

then

ehem

sy ngn eclasny ngaku y

sy benci tgk tag y ini dari anda n aji

gmba sgt lawa n bsepah

sy.

satu tmpt jek

huhu sedeyh T_T

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

Janggel..

hahaha...aku yg salah letak la..anap paksa wat cpt2, aku plk wat dlm gelap..tak bc sgt pun..hahaha..

------------

bidadari..

yelah2...sy yg rabun!..hehehe

alar..rzki masing..huhuhu

ateh... said...

kenape tak de gamba aku berdosa ko dam tak letak gambar aku..hhahahaha

rizz said...

wahh33 best r tagged ni.nk cuwik bole kikiiiii

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

wei ateh..aku rasa dpt pahal sbb tak tayang muka ko..hahaha

p.s: kita ada gmbr bersama ke dulu?? ;p

---------------

Rizz :

apa salahnyer..sila kan la..nk gak tgk pics kt blog sana nnti..hehehehe