Wednesday, March 31, 2010

:: Murah Rezeki ::

Alhamdulillah..

Lepas elok sakit nih..rezeki tak putus...which i mean..duit dlm poket tu ada jer..tak dela smpai kene g atm bank cucuk duit..Alhamdulillah..

arini betul2 rileks..suka..suka..hahaha..kelas arini satu je..kt Satu Elit..da satu ni pun malas gak mengajar..bukan apa..kelas ni da terlebih advance..kalau mengajar gak..nnti tak sama dgn kelas lain..laju sgt plk..so, bg diaorg intro je dlu utk msuk unit ke-3...lps tu aku suh diaorg dgr aku bercerita..Kisah Nabi Yunus Ditelan oleh Ikan Nun..tagline cerita nih.. "Besarrr punyaaaaa..." hahaha

Arituh masa si Syahir dan Adibah datang rumah nak mengaji..mak dia bawa pemanis mulut..kastard dgn cocktail dan susu creamer..sumpah kalo aku tak kenangkan aku dduk dgn housemate..da abes da aku telan semua tuh..hahaha

Tadi..Zul dan Danial plk datang bawa mee kari kot..nak kata punya la tak sabar nk makan td..smpai lupa nk ajak member yg lain..hahaha..tp ada je aku tgglkan utk diaorg..dan aku rasa da abes da pun mee tu..lapar punya pasal..suka..suka..

Minggu ni..hati ni ada terasa mcm bibit suka..sayang melimpah ruah dlm hati..mengajar pun syok jer..mana taknya..demam da baik..da boleh makan maggie..hahaha..minggu depan last minggu praktikum..lepas tuh da free..tak de la lagi nk cbuk2 buat lesson plan yg berjela2 tuh..happy jer..suka..suka..

Apa boleh buat kalau hati da sayang...



Barisan penyanyi kelas 2 Arif..hehehe..suka betul aku dgr nyanyian mereka yg off key tu..hahaha..suka...suka..


Bergambar sempena kelas Tasmi' terkahir Anis Natasya Najmie..next week dia pindah..sedih..sedih..



5 comments:

saya pening said...

"Apa boleh buat kalau hati da sayang..."

ada maksud laen ke tuh????
jgn luper jemput aku ye...
ahahah :D

besarrrr punyaa!!
haha...

Janggel said...

fuh bangga ada cekgu macam ko....

Janggel said...
This comment has been removed by the author.
dr.jie said...

satu je nak cakap... BESTNYER JADIK CIKGUUU...!!!

::alifdalmim:: said...

Yang pening : hahaha..of koz..jgn kau tak datang sudah..besarrr punyaaaa!..hahaha

---------

Janggel : rasa mcm terharu sgt..hahaha..terima kasih..

---------

dr.jie : terima kasih yer dr.jie..tak teringin nk jadi cikgu ke??hehehe..