Sunday, November 8, 2009

:: Afiq Yang Kelakar ::


Assalamualaikum wbt..

Khamis lepas sbnr nyer aku da merancang utk wat revision atau semak semula kertas exam b.arab bdk kelas 1 Gigih..

kelas 1 Gigih adalah kls paling hujung sekali dlm setiap tahun..sblum masuk kls ni..cecikgu kene lah ada persediaan mental dan fizikal..

tp lain plk dgn Afiq ni..aritu aku siap bg dia duit raya dlm kelas...sbbnya dia ni satu2 nya student dlm kelas tu yg tak pernah tak siap kerja sekolah yg aku bagi...bila aku semak buku latihan dia..sumer latihan da siap ber'mark'

aku ni sbg cikgu dia..sejuk hati aku tgk ada bdk mcm tuh...even kls paling hujung..dia ada smngt..dan buat pertama kali paper exam yg lps dia pass dgn jaya nya..

ok...ni adalah sedikit ujian lisan yg sempat aku buat utk kls tersebut utk bdk2 pemulihan...Afiq ni ala2 pelet ckit..klakar dia nih...tak caya korang dgr la sedikit drpd ujian lisan tersebut..

kalo nk dengar mcmna bunyi itik..ular..kereta sport dan kura-kura sila la tgk video ni...bunyi khinzir pun ada ke??

hehehehe ;p


video


14 comments:

anap_ilmi said...

aku laaa..kalau ko tanye aku bunyi kura-kura tuuu..aku tnyer balik cikgu tu cmne bunyi kura-kura tu

ko nehhh...main petikkkk je binatang2...xde silibus ke?terkial2 die nak jawab...

Haissss....#$%^&*( ko nehh...

sakit perut aku gelak kura2 tu

Abg Din said...

hahhaha...mmg terkial-kial budak tu nak menjawab 'bunyi'....

adoi...abgdin ulang tayang video ni sampai 2 kali nk dengar bunyi-bunyian tu....

;D

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

anap_ilmi : hahaha..."bunyi kura2.." "pip..pip" ;p

dia ada skema la..soalan dia bnyi mcm ni.."bunyikan bunyian haiwan/kenderaan"

----------

Abg Din : tergaru2 kpla si Afiq ni nk menjawab...sy tgk bnyk kali nk pecah perut dibuatnya.. ;)

shadz said...

erk...kura2 ada bunyi ker?????? caner ek???

HiDaYah -the guidance- said...

adam asal ko kejam... huhu

anap_ilmi said...

aku xpuas ati jugak dgn entry nehhhh.... ko mmg kejam dam.tobat aku xnak hntr anak aku suh kau ajar...nnt ntah bunyi apa lagi ko suh anak aku buat plak....

azlinhasim said...

sian kat afiq. tak patut tul ustaz adam ni...hahaha.

MeLLmeRaH said...

cikgu adam..agak agak la sket bunyi bunyian tu...aku pun tak tau nak wat bunyi kapal la...kura kura la...tak menahan nak kena wat bunyi khinzir tu...pergh susah seh...

silversarina said...

dulu Izzat pernah bela kura-kura tak pernah pulak dengar bunyinya... camne ekk bunyinya ???

djambu puadovich said...

bunyi khinzir...

"KRROKK! KRROKKK! KROOKKKK"

hahaha~

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

shadz : entah ada ke..kata si Afiq bunyi nya "pip" hehehehe

-------------

Hidayah : mana ada aku kejam..aku bg dia full mark ujian lisan ni..hihihi

-------------

anap_ilmi : aku tak kejam..aku da bg full mark dekat bdk ni..alar..anak ko sok antar la kt aku..plzzz... ;p

-------------

azlinhasim : hehehe..sy gurau2 jer kak..lgpun skema soalan tu umum sgt..tp sy bg full mark dkt si Afiq nih.. ;)

-------------

Mell : ntah..aku pun tak tahu mcmner bunyi dia..tu yg aku tnya dia..hehehe..cuma khinzir tuh da taw..tp buat2 tak taw..hahaha

-------------

silversarina : ntah la mak cik..kt kg sy pun ada bela kura2..tak penah dgr dia wat bsing pun..huhu

-------------

djambu : haish..jgn dibuat bunyi mcm tu dpn anak murid aku..hehehe

Mr.December said...

cikgu jahat ... !! buli ekk

Mr.December said...

trauma aku kalo ko jd cikgu aku Adam .. ishh jahat nye ko ni ekkk!

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

Mr. December : hahaha...nasib baik ko tak jd anak murid aku..ombak jahat! ;p