Thursday, June 18, 2009

:: saket hatiiiii ::

Assalamualaikum wbt..

semalam lap top aku wat hal...tetiba je system error..hangin satu badan..time aku memerlukan l.top utk wat e laporan, tayangan utk team dikir barat in arabic dll....time tu lah lap top aku wat hal...

td da hntr ke makmal komp...minta ltg pada technician [akhmal] baiki...tggu je la..

thanks to xillix axillixa, humbleandmodest dan mr gbum yg betul2 membantu semalam..

kt sek td memenatkan...td sesi PnP sumer berjalan lancar..seronok mengajar td...ttba jd garang!

aku hangen btul bila g cc connection dia lembap nk mampos!...padahal yg guna pc hnya aku dan housemate aku jer...isyh...geram aku...

aku nk download video dikir barat dlm arabic utk tunjuk kt anak murid aku...next month da nk bertanding...tp nk donlod satu video yg hnya lapan minit mkn masa 3 jam!

da tu plk...yg jg cc ni bangla mana ntah...kerek nk mampos...ckp tak pndng...hangen aku hey! bdget best...

owh yer...td kt sek aku jd mcm bdk2 bila tgk helikopter mendarat kt padang sek aku...hahahaha...siap tggu bila la nak terbang balik ni...mana tak nyer..1st time tgk depan2..yg len jgn gelak plk..

p.s: en. hairil afif bin ahmad terlepas peluang utk mendapatkan tiket free tgk MU main kt mesia...cuba lagi!




10 comments:

deaf_angel said...

bro, ko patut cek betul2 helicopter tu, ntah2 yusof haslam tengah shooting gerak khas.

sapa tahu ko pun bleh join casting episod tu?


dikir barat cakap arab?
aku tak pernah nengok. Aku dulu main dikir barat ler time budak2.
lagu omputeh satu je , lagu Scorpions When The Smoke Is Going Down tu bleh tukar jadi lagu tukang karut.

Na Shari said...

Uish...memang angin semacam je ni.

Hehehe...best gak dapat tengok helicopter dekat2...
Masa kecik2 dulu...kalau helicopter lalu je, akak dgn kawan2 mula la jerit
"Helicopter...tolong campak duit juta-juta...."

Budget bagus je... :)

stereotype it! said...

sori beb..
brand dell memang aku kurang sket...
haha!

Mr. Janggel said...

oit..caner dikir barat bahasa arab ek??????

Curious nak tahu,.

hIrOsHiNaRi said...

orang xpakai dell la..pakai dol ade la..haha

tu la beli la broadband la..degil cikgu sorg ni...hehe

zara said...

kena blaja gak godek laptop ni. Tu la.. kalo dah buat hal kan senang.

Nak sangat tengok kamu berdikir barat bahasa arab tu. Bahasa Inggeris, Cina dan India mak cik dah dengar.

Kecik2 dolu pun, mak cik macak sakai gak bila nampak helikopter. Terjerit2 panggil... macam lah org tu nak turun... hehehe... kesian budak2 tu ya...

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

cik abg kite nie nape...
cian dia...
sabaq yer...
jgn sakittt hati yer...
ahakssss... ;)

Eazy Izzuddin said...

uish
sabo2 ea
=D

Kak Ween said...

aik adam join tengok helikopter semlm gak eh? ehehehe sama ah kte.

adam dun wori laa. lappy tu sok2 elok laa tu akmal betolkan. think +ve tau! ;)

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

deaf_angel :
hahaha...ye tak ye jgk kan??..malu aku kalo muka aku kluar tv..hehehe
yup dikir baratckp arabic..tak penah tgk??nnti aku tunjuk team dikir barat sek aku wat k..skrg dlm latihan lg..nnti ye..

Na Shari :
mmg pun..tp skrg da cool da..walamak..kecik2 da pandai minta duit juta2..sy dlu setakat melambai jer..mcm la org tu nmpk kita..hahaha

stereotyoe it! :
hahaha..nevermind..pertolongan ko mlm tu sgt2 la dihargai..thanks!

Mr. Janggel :
hahaha...nk taw kan???nnti aku tunjukan yer..

Hiroshinari :
tak ckup bdget maa..nk byr streamyx ni lagi..tggu la..

Zara :
mak cik...sy plk tak penah dgr in chinese/english..tak per2..nnti sy tunjuk..jgn riso..

Cikgu Mahirah :
sy saket hati la..mcm unlucky day je aritu..hehehe.tp skrg ok da..cuma mental ni belum bersedia menerima hakikat l.top tu rosak..

eazy izzudin :
Fasabran Jameel.. ;)

kak aween :
cikgu2 yg tgh mengajar kt 2nd floor sumer kluar tgk..sy pun join ler...hahahaha