Saturday, June 6, 2009

:: I'm Back ::


Assalamualaikum
wbt..

adoi..akhirnya aku mengaku kalah pada blog ni...niat dihati after school break abes baru nk update..tp rasa tak boleh jd gak..hahaha..baru seminggu da update baru..

erm..dlm masa nk dkt seminggu meninggalkan blog ni..mcm2 citer aku nk kongsi...crita dlm kampus, cerita luar kampus..oh ya, dan crita yg baru je berlaku ptg td..

so far..minggu ni sumer ok..cuma faham2 la kan..bila da masuk kampus ni..bnyk gila esaimen diaorg bg...bg arini..esok mesti siap!..lewat..akan ada markah yg kurang...huh..kejam!..hehehe..ttiap ari mengadap printer...

mls nk menaip..korang layan je gambar2 ni yg sempat di'capture' sepanjang minggu ni...huhuhu


[how???..series kan kami ber discuss??hahaha]


[td ngn Aus...ni turn bincang ngn Apiz lak...]


[series kan aku study.hehe.almaklum la dlm library...]


[kelas GERKO..presentation utk tajuk Olahraga..]


[see..aku dijadikan model utk presentation team aku..dengan kemeja,neck tie,matriks card..mcm nk lari luar kampus]


[td aku ngn walie ke KLIA...nk jumpa seseorang...tp tak jd..huh..kejam!]


[tak jumpa org tuh..lastly, bergambar je la ngn walie..jadi laaaaa]


[lps g KLIA..kitaorg g Karnival Sua Rasa TV9 kt Seremban..ni bdk2 kecik TV9..b'ckp mcm mak nenek..pot pet pot pet..]



[hah..walie slps diinterview oleh crew TV9..cuak beb!!..naseb bek dia tak hulur mic kt aku..terbahak2 aku gelak blkng cameraman tgk muka walie..]


jumpa lagi nanti...

18 comments:

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

wa.....
sht cikguu...
hebat ar, siap jd model gituuu
huk huk huk...
;)

hIrOsHiNaRi said...

aik..aus pakai songkok ma..hehe
berubah da die yerk..hehe

kim salam2 la kat cikgu2 tu ye

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

mahirah : sehat..hehehe...itu baru jd model olahraga..lps ni silap2 jd model utk cover magazine ;p

hiroshinari : mesti lah..zaman da berubah..hidup ni mesti ada perubahan..org yg berani melakukan perubahan ada sifat kepimpinan..cewah, mempraktikkan apa yg da balaj plk ana ni...hahaha ;)

lutfihafifi said...

adammmm....
laaaa...ko x jumpa pokcik kat KLIA ke? kekdaaaaah laaa....
dia gi mana?

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

tak sempat..dia ckp flight dia 9.40am..tba flight dia landing awal 9.05am..tp masa dia kluar airport aku baru smpai..dia pening kpla masa tuh...terus balik umah abg dia..

kak ween said...

waahhhh sempat pi ke KLIA budak nih. huhuhu lambaatnya lagik nak bkk skola. x sabau nak balik skola nih *tiputiputipu ahaha*

anap_ilmi said...

aus itu....huh!

korg neh duduk2 la dgn dak2 len..xjemu ke ngadap muka tuuu je dah kat nak 6thn da..hahaha

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

kak aween :
hahaha...tu la pasal..naseb bek ari sabtu takde kelas ganti..tak sabau nk masuk kuaters[berjiran dgn si ehem]

anap :
hahaha...betol gak tu kan..da kepala tu je yg boleh masuk..ada je yg len..tp tak de dlm gmbr.. ;p

zara said...

Sabarlah menghadapi assignment yang melambak tu... buat dengan tenang dan kusyuk.

Kalau tak tenang gak, bawak tido memang tenang.

Selamat maju jaya.

Mr. Janggel said...

kehkehkeh...tak sempat aku nak rasa kehilangan ko adam....

rizz said...

wahh ade upin ngn ipin hehehhe

Na Shari said...

Welcome back...Oh, gambar upin ipin tu buat akak jelous la!

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

Zara : nk tido mcmner mak cik...kelas dari pagi smpai ke petang..ni td kelas abis da azan maghrib baru abes...adoii..

Janggel : hahahaha...tu la pasal..tak sempat nk meninggalkan kerinduan buat ko.. ;p

Rizz : ntah saper la yg pakai sut Upin n Ipin tu...

Na Shari : hehehe...saje je capture gmbr ni..nk tunjuk kt anak buah sy..biar dia jeles! hahaha

deaf_angel said...

welcome back...

Yong Zahura said...

ntah laa bila nak balik kg... skrg banyak kerja sgt.. dah abis exam, menanda plak. pastu nak kena buat analisis item lagik.. nie ayat2 para cikgu, ayie mesti paham punya laa...

senang2, jemputlah datang johor, specifically daerah bersejarah kota tinggi...
(nama je tinggi, hari tu banjir, teruk sey~)

djambu puadovich said...

bukan series stadi...tp series tgkp gambo. hahaha~~

penanya (?) said...

bukan main melancong?

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

deaf_angel : tq2..

Yong Zahura : siannyer..nama da tinggi, boleh plk kene banjir yer..hehehe..kak yong, kalo rasa2 nk jenjalan kt PD ngn family singgah la umah ayie ea..

djambu : haish...taw2 je ko ni.. ;p

penanya (?) : melancong ko ckp..aku masuk kuliah balik laaa...