Wednesday, September 22, 2010

:: Medan ::

Assalamualaikum wbt..


Saya dapat flight voucher..

i think n i choose Medan is the right destination to go..ada persoalan..


"Ada apa kat Medan ea??" any idea(s)??



8 comments:

deaf_angel said...

bandung best beb..

tapi medan pun aku rasa halal food not a problem.

Janggel said...

Fuyooooooooo bestnya... aku tak penah pg sana la..tak tau la apa yg best.

fasa mega said...

Abang 2 tahun duk Medan, x pernah pegi makan angin pon. Tak de yang best. tapi kalau nak cube ke Danau Toba, Brastagi, dan Gunung Berapi bleh la.
Bab makan pon agak payah gak la sebab kawasan tu ramai batak kristian..makan babi guling..huhu. tapi bleh cari je kedai makan Islam asalkan betul2 yang halal.
Abang cadangkan pegi la Aceh. Banyak kesan2 sejarah Islam n peringatan tsunami selain dapat mengubat hati dengan menikmati suasana yang agak Islamik kat sane tu.

fasa mega said...

Camne ko bleh dapat voucher tu?? Beritahu la abg...nak gak pegi jalan2 cuti sekolah nti....

lidey lim said...

medan ada gunung berapi. n kawasan tanah tinggi kt situ bleh p visit ladang limau dia :)

::alifdalmim:: said...

Bro. deaf,

tapi flight tu ke Medan..dia tak turun Bandung..

----

Janggel,

aik??..kau Korea da smpai..Medan tak smpai lagi.?

----

Fasa Mega,

Abg Omar..tikat sy tu mmg tak leh turun Acheh n sebab flight mmg turun ke Medan..n limited time..so, jalan2 kt medan je la nmpaknya..sy naik Firefly..masuk peraduan..hehe

----

Lidey,

Limau mandarin ke??..manis2 tak??..valcano tu still aktif lg tak??..kang tak pasal2 plk kang..hehe

djambu puadovich said...

gi tgk danau toba la~

saya pening said...

berapa tax yg nak kena bayar?