Thursday, September 9, 2010

:: Dulu, Kini dan Selamanya ::

Assalamualaikum wbt..

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin..

Kullu 'am wa antum bikhair..


Tahun ni raya mcm biasa jer..persiapan pun mcm biasa..al maklum kurang berduit tahun nih..bak kata org, ukur baju kat badan sendiri..kalau kurang berduit tu buat2 la cara org yg kurang duitnya..hehe

Ye, ini pengakuan ekslusif yer..baju raya tahun ni adalah daripada baju raya tahun lps dan kepunyaan abang aku..dan abang aku pula da pakai raya sebelumnya..bermakna, baju raya 3 tahun lepas..still nampak ok..pakai je la.. :D

Moment yang paling happy sekali masa raya tahun ni bila kami adik beradik dapat berkumpul..rasanya sejak aku balik dari Jordan mmg tak de langsung peluang nk raya bersama2..so, diz year bila da dapat tuh..dah tentu la kami sempat bergambar...ini lah hasilnya..

Korang layan gambar ni..aku nak pi sambung makan kuih raya..Assalamualaikum~


Gambar raya masa zaman dulu kala..tahun 1998 rasanya..yg dduk tu adalah atok dan wan aku..


Gambar raya tahun 2010..Adik beradik with my mother..

Gambar keluarga besar aku..raya tahun 2010..akak aku da beranak pinak n my mother da dpt cucu da..


Salam Aidilfitri dari,

4 comments:

Mohd Hafizi Bin Tajuddin said...

mesti best raya dgn family. bila la 'aku' kat atas 2 nak 'berkeluarga' agaknya ye? jgn lupa jemput!=)

::alifdalmim:: said...

hahaha..mestilah seronok..itu masih dalam perancangan lagi..tungguuuuu..

ruffey said...

selamat hari raya.
aku pun baru 2x je rasanya bli baju melayu time raya. raya tahun ni dengan raya 2007. lain2 raya, aku pakai je baju sapa2. baju ayah ke, baju adik ke. baju tidor ke. heheh

::alifdalmim:: said...

selamat hari raya..
laa..ye ke?..tp ok jgk kalau korang sama saiz..aku ngn abg aku dlu saiz tak sama..tp tak penah lg pakai baju tido.hehe