Saturday, May 22, 2010

:: Murah Rezeki ::


Assalamualaikum wbt..

Tahukah anda bahawa 18 Mei yg lepas birthday aku??..jika baru tahu..sila wish cepat!..lagi molek disertakan dengan hadiah..hahaha

Da lama [lama ke??] tak update blog..baru aku tahu..dengan kesibukan tugas kat sekolah lagi, buku2 yg kene baca dsb..ni bukan merungut yer..kang timbul plk kontrversi kang..huhuhu..actually, minggu ni baru je lps mid term exam..so, kertas yg kene mark tuh berlambak..dgn analisa markah lagi..so, sesekali je menjenguk blog ni dan melawat blog kawan2..

Minggu birthday aku arituh..Alhamdulillah, murah rezeki aku..arituh jiran tingkat bawah [Abg Hasnin n Kak Lin] hadiahkan kain pelekat..dan malam semalam plk jiran tingkat 2 [Family Shahir n Adibah] tu plk masak Nasi Ayam Hainan..kalau ada 5 bintang..aku bg taraf masakan tuh 5 bintang..sedap giler..siap ada kerabu mangga..marvelous! .. tak lupa pada teacher aween yg hadiahkan coklat dan kupon KFC..haha

Dan kebetulan plk birthday aku dekat dgn Hari Guru..so, ramai plk anak murid kesayangan aku bg hadiah..happy sangat..masa dekat pejabat..bantainya Kak Ayu n Kak Jun nyanyi lagu Happy Birthday kt aku...maunnya tak shy2 cat aku masa tuh..n ada plk anak2 murid aku wish Happy Birthday..lagi2 plk si Haiqal Luqfi pg ckp kuat2 masa dia nk balik..so sweet...hahaha

Naik atas nk ke kuaters..students kesayangan [cewahhh..time ni sayang la..] plk g nyanyi reramai kt bawah blok tuh..walaupun hujan tgh turun dgn lebat..hujan rahmat..hahaha..

Ok lah..saje je nk tulis yg happy2 ni...sambil menanda kertas exam bdak2 ni...

sekian utk kali ni...bubbye!

Kem Bestari Solat - Tahun 2

Inilah dia Nasi Ayam Hainan tuh..super sedap!



11 comments:

ag dzuladzeezy said...

cam sedap giler...hhuhu

::alifdalmim:: said...

mmg sedap pun..ayam tu sbnarnya utk 2 org..tp aku mkn sorang je..haha

saya pening said...

L.A.P.A.R!

::alifdalmim:: said...

S.I.L.A.M.A.K.A.N!

saya pening said...

S.U.D.A.H.M.A.K.A.N!

::alifdalmim:: said...

A.L.H.A.M.D.U.L.I.L.L.A.H!

djambu puadovich said...

nasib baik aku tak lama lagi nak balik dah...huhuhu

btw, ustat, aku anto poskad sekeping lg. mintak2 kali ni sampai!

djambu puadovich said...

nasib baik aku tak lama lagi nak balik dah...huhuhu

btw, ustat, aku anto poskad sekeping lg. mintak2 kali ni sampai!

::alifdalmim:: said...

insyaAllah sampai nnti..

erm...bila nk balik malaysia?

deaf_angel said...

front row tu smua takde yang senyum lak haha

anyway, belated hapi besday to u my fren

djambu puadovich said...

insya allah 13-14 julai sampai KL kot. meh a jemput~~ hehe