Saturday, May 15, 2010

:: I Just Falling in Love ::

Assalamualaikum wbt..

Hari ni hari Sabtu..Esok Ahad..esok cuti..tapi arini kene ke sekolah sebab ada program Gotong Royong Perdana seMalaysia (se bermaksud Satu)..hehehe

Tahukah anda..aku baru je jatuh cinta..dengan sukan Ragbi..hahaha..semenjak skool aku ni Naib Johan peringkat negeri..aku rasa mcm bersemangat jer..sebelum ni aku ajar bdk ni teori jer..amali cikgu Hairul Azizi yg ajar..

Tadi lepas gotong royong..break setengah jam..konon breakfast..lepas tu sambung pulak dengan Meeting Guru Kali ke-3..dari pukul 10.30 pagi sampai la 2.15 petang..non-stop!

Cuma apa yg aku sungguh gembira td bila GPK Ko-Kurikulum umumkan yg Ragbi adalah projek sukan sekolah aku rasa mcm "hhaaaaa...??" happy sungguh..

So, mungkin ada kelebihan sikit bila da diangkat menjadi sukan watak sekolah..peruntukan bertambah la nampaknya..sukan lain yg turut diangkat menjadi projek sukan sekolah adalah Sepak Takraw, Bola Jaring dan Bola Tampar (P)...

Arini kene jadi pencatat minit mesyuarat..da lama resign keje2 mcm ni..tp bila dpt balik..rasa mcm kekok ckit..al maklum la da lama tinggalkan keje2 s/u ni..haha

-----------

Sebelum aku mengundurkan diri..aku ada satu soalan utk korang yg samada melawat blog aku secara sengaja atau tidak..jika anda ada masa lapang tolong luangkan sikit je masa utk jawab soalan aku ni...


"Apa padangan korang tentang Guru j-QAF (Jawi-al Quran-Arab-Fardhu Ain) "


no need to worry..aku open heart kali ni utk mendengar pendapat masing2..please..



5 comments:

darialhyun-su said...

macam nk bg pendapat..tp sbb i know the reason 4 that question..xjd la bg..nway, ape yg yg kite jd adelah yg terbaik tuk kite..so just ignore that stupid person!!haha

darialhyun-su said...
This comment has been removed by the author.
AWOLscholar said...

j-qaf is the best..jika aku diberi pilihan antara jd doktor atau cikgu j-qaf,tntu aku memilih..hehe.. gurau je ust adam..gud luck..

This post and the author has been removed by society.

azlinhasim said...

pendapat akak... cikgu jqaf ni byk juga menyumbang jasa dlm mendidik murid.. semua guru sama saja. peranan mereka amat penting. Hanya cikgu jqaf yang boleh mengajar jawi, fardhu ain, alquran dan bahasa arab etc. Mereka boleh menggantikan cikgu2 dari aliran/ subjek lain yang bercuti... tapi cikgu2 yang mengajar subjek lain tidak akan mampu utk mengajar aliran agama ni.. tak ke haru bila cikgu sains ajar agama.. lintang pukang fardu ain murid2. (panjang lebarnya pendpt... tapi ikhlas tau)

Muhammad Muzakkir said...

cikgu jqaf adalah cikgu pemalas macam adam...hahaha