Monday, December 24, 2007

:: Cari Pasal - Perang Bermula ::

Musuh nih kalo ikut istilah kamus hidup aku...

"ORANG YG CARIK PASAL NGN AKU"

Arini ada org carik pasal ngn aku...betul2 mcm nk mencarut pun ada gak...
aku tahan je sabar aku ngn perangai dia td...kalo ikut la hati aku td tak tau apa jadi..cumer aku tak terpkir plk tindakan aku sbb aku terkedu...

tgh hot nih..

terus aku cancel kn sumer program aku yg aku da rancang betul2 sjak berjam2 lamanya td..nasib baik ada kawan yg baik hati(Ahnaf Hilmi bin Mohd Arif) yg bg support...advices...wat aku berpkir panjang...tindakan seteurs nya adadlmotak aku...kali nih i'm series!!

mcmner aku tak wat perangai ngn dia kalo dia tuh yg tak start dulu...hati aku betul2 tgh bengang ngn bdk tuh...tp aku sabar je...

aku pernah bc blog faezah time dia bengang sbb kene sembur ngn someone dlu...same la apa aku nk ckp kt bdk tuh...kalo nk ckp pkir dulu...apsal la main ckp jer..tak pkir sbb akibat dia...

huiii..puas aku tahan sabar nih..dlm hati aku nih..dia nyer HOT...tuhan je yang tahu...

kpd bdk tuh..kalo dia bc blog aku nih...mmg aku bengang ngn dia...tp aku tau dia tak bc nyer..

4 comments:

>>faez said...

relax,dam,relax..biasa r tu.mulut org ni die xgheti nak cover2..trs menyembur xtentu pasal.think before u talk!!(to those manusia yg xsyg mulut)

papehal pun,bykkn bersaba..syaitan tu tgh ngada2 nak cucuk2 kite r tu..

Yatie said...

salam ziarah adam .. ehmm, bawak2 bersabar la ye .. tapinya mmg jalan selamat utk tidak menyembur directly kat org adalah dengan lepaskan dalam blog nieh .. mmg insyaallah lepas tuh mesti ok balik .. apa2 pun keep on senyum :)

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

faezah..

aku ikut cara ko ar faezah...sembur org dlm blog...
tp time tuh syaitan mmg tgh menyocok2 betul aku..seb baik la aku nih penyabar org nyer..huhuhu

__________

yatie..

thanks 4 da 'ziarah'..
yup mmg betul...lps je tulis blog nih...baru lega..mcm da sembur dpn muka dia plk..hehehe..

hazimin said...

adam ni jarang lepaskan marah..selalu cool je..ni dh marah betul nieh..xpe adam..lepas kat blog ni saja...walaupun dia xbaca..sekurangnya panas kita dah jadi sejuk..