Tuesday, December 11, 2007

:: Nak Kawen ::

Salam...

hehehe...citer psl kawen ni lupa plk esok exam...ari ni aku ngn amad bersekongkol utk menuangkan kls kami...tak bnyk pun..2 kls jer..hahaha

smlm kan...lps kol 12 mlm td aku, amad n nain tgk tv lagi citer Alexander kt mbc 2...lutfi da berkeroh dlm blk...ttba aku tgh mkn tuh aku buka la citer psl kawen..

citer nyer aku start aku ckp la..masa aku basuh periuk kt Wisma NS td, aku dpt feel n dpt rasa mcm aku tgh membasuh periuk lps kenduri kawen aku plk...ye lah wat sengsorang..hehehe..da la aku nih super msl membasuh periuk tuh...tp rasa mcm ada pengalaman la mcmner nk basuh piuk lps kenduri kawen nnti...hahaha..

then, kitaorg borak la psl topik perkahwinan..nnti nk isteri mcmner...lps kawen nk suh isteri keje apa...nain nk isteri dok umah..jg anak2..mkn minum suami...aku ngn amad bangkanga...itu taste org lelama la nainnn...tak kene ngn arus perubahan zaman...n amad nk suh bini dia keje buka nursery...jg baby, anak org bg mkn mnum...ala2 ada sifat keibuan la g2...n me, aku nk kalo bleh isteri aku keje yg abis waktu keje kol 2 paling lama...mcm cikgu ke..dll..makna nyer bila anak2 blk sekolah, n 'papa' dia blk keje 'mama' dia da ada kt umah...hehehe..seronok nyer..

then, kitaorg terpikir...yg si polan ni nnti kawen ngn saper ha??yg ni kawen ngn saper ha??...yg ni plk kawen ngn saper ha??...saper kawen dulu??....satu soklan yg tak tau jwpan nyer...

masing2 mlm tuh tersenyum sampai kt telinga citer psl kawen...n me too!!

mmm...bila la nk abis blaja nih...???..nk kawen.

kami gak mlm tu citer psl girls2 yg ada kt mu'tah nih...bkn mengumpat...mengomen n memuji ekk!!!...nama dia dirahsiakan atas sbb2 yg tak dpt dielakkan..huhuhu...

ok lah..aku kawen nnti jemput dtg yer!!!

4 comments:

>>faez said...

haha..giler r korang ni!!da xde keje gamaknya..p pikir pasal kawen lak..

aku,bab kawen ni,lemah sket r..papehal pun,aku xnak suami yang kuno nak suh bini dok umah je.pe pekdah dok umah je bile kte penat2 study utk dapat degree tapi ilmu tu xdpt nak diamalkan.motif ok?

husband yg memahami sudaa cukup bg diriku.bukan senang nak jadik suami sorg doktor,kan adam kan?ahaks..motif giler jauh aku pikir..dahlaa,xmo continue..nanti aku terciter lak pasal pakwe aku kat cni..nganganga..

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

ececehh..
aku ingt ko kemaruk sgt ngn mamat jepun tuh...kalo ko plih dia..mmg aku object gler ar...tp nsb baik org len...hehehe

>>faez said...

haha..walau papepun..ryo-chan still in my heart as usual..watashi no kokoro no naka ni ryo-chan itsumo ga iru..cewaahh,kalau die baca ni,trs die reply,"faez-chan,ore wa hontou hontou ni suki desu"..fulamak,di kala itu aku melayang2 di awangan..

motif ok merapu di kala org tgh azan subuh ni..ahaks..

hazimin said...

mmmmm....