Saturday, December 15, 2012

:: Ho Chi Minh City :: Day 1

Assalamualaikum wbt n Halluuuuu...

Alhamdulillah...ya Rabbanaaa...bersawang blog ni rupanya...hahaha...

Harini secara officialnya aku dan orang rumah pergi ber'honeymoon' ... yekeee dah ada orang rumah baru..hahaha...dah dekat hampir 2 bulan kot..

Tak merancang pun nk ke mana2...tp tetiba aritu masa start cuti sekolah terpesona dgn promosi pergi ke Ho Chi Minh di Vietnam ni...apa lagi sapu je la..apa pun sbnarnya pakej ni 4 hari 3 malam...tpi kami terpaksa la memendekkan percutian ni kepada 3 hari 2 malam sahaja disebabkan isteri aku ada meeting di sekolahnya keesokkan hari...

Mula2 hangin gak...tp nk buat mcmana..dah dia kata tak boleh nk excuse...redha je la..so, kitaorg akan balik awal dr group yg kami ikut ni..

So far, ok la...berlepas agak lewat tadi dari KLIA dengan pesawat MH766..yg buat lewat tu adalah disebabkan kitaorg..hahahaha...dah la lewat check in..berjalan santai je nk pergi ke boarding gate..hahaha..orang last yang masuk...flight penuh...apa pun condition flight sangat tip top..dapat flight MAS yang baru..ok la..

Ikut jadual sebenarnya sampai2 je terus berjalan..tapi disebabkan plan asal berubah..terpaksa ubah masa flight..jadi sampai la malam..check in hotel n tido...Hotel ok...taraf 3 bintang ikut sini...tapi rasanya kalau kt Malaysia taraf 4 bintang kot..

Tourist guide kata esok ada wake up call jam 4 pagi...ambikk! tapi kalau ikutkan waktu KL jam 5 pagi..kira ok la tuh..

Selamat malam..jumpa lagi!

P.S : Group trip aku ni ramai pakcik n makcik ... nasib baik ada kawan yg kenal ikut sekali group ni...ok la takde la boring.


4 comments:

deaf-angel said...

wahhh hanimun

Janggel / Rain said...

Wahhhhh selamat ber hanimun!

afif said...

kau memang legend.

sebab korang kapten sanggup tunggu.

haha!

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI