Sunday, August 1, 2010

:: New Day in New School ::

Assalamualaikum wbt..

Esok aku mula mengajar kat sekolah baru..di sekolah menengah.
Macam-macam la perasaan yg ada dlm jiwa dan badan aku nih.
Aku mcm tak boleh percaya je aku akan mengajar bdk sekolah menengah.
Kau bayangkan, bdk darjah enam kt SKTK tu pun da mcm bdk sek men besarnya, ini kan plk yg da sedia ada kt sek men tu nnti..

Beralih angin kejap, dari sekolah rendah ke sekolah menengah. rasa teruja pun yer gak. al maklum la nk cari pengalaman..takutnya...Adam!..tabah!

Doakan saya yer..

5hb ni result interview SPP utk perlantikan ke jawatan DG41 kluar..harapnya saya lulus..

Result Final Exam arituh pun da kluar..dgr citer ada sorang budak lelaki tak lulus..harapnya bukan aku la tuh...aku nk cemerlang!..taknak mengulang dgn budak Jun intake lps..hehe

((tiada gambar yg berkaitan..harap maklum)) :D

7 comments:

Mohd Hafizi Bin Tajuddin said...

mabruk...dah keje..jgn dikerjakan student dah la..haha gud luck!

deaf_angel said...

all the best my fren...

senang2 belajar la self defence, karate ke, taekwondo ke, ninja ke
budak2 secondary ni ganazz
hehe..

Fakeh said...

KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, SILA GOOGLE TAJUK-TAJUK SEPERTI DI BAWAH INI:-

(a) SIFAT 20 - http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah
(h) TAJUK KHAS - BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA ASWJ

FAKEH KHALIFAH SAKA

saya pening said...

aku dgr DG41 dah boleh join politik.

PRU 14 aku vote ko.
haha!



haha..

::alifdalmim:: said...

Hafizi,

Allahu yubarik feek..
iAllah tak..hehe..

-----

Bro. Deaf,

ya mereka mmg ganaz..hahaha

-----

Yg Pening,

Nanti boleh la aku amik kau jd PA aku..haha..nnti aku busy g outstation..haha

elraziey said...

m,best pjlnn guru mcm awk.skola rndh,skola mngh..eVrything ad pglmn even skjp.wish u congrate<)

::alifdalmim:: said...

terima kasih..

saya pun tak sangka saya akan dapat pengalaman mcm nih..doakan kejayaan sy utk hari2 akan datang k..