Friday, August 13, 2010

:: Tersangat Stress ::

Assalamulaikum wbt..

Kepada hadirin dan hadirat sekalian, tuan2 dan puan2 yg dirahmati Allah swt...

Buat masa ni saya berada dalam kondisi yg stress..mcm2 tak kena..semoga ibadah puasa ni dapat mengurangkan stress saya..

Untuk semua, saya mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa..doakan yang terbaik utk saya dan anda juga..

-------------

Saya da tidak lagi mengajar di sekolah menengah itu..sekolah yg saya maksudkan adalah SMK Warisan Puteri.

Sekalung penghargaan saya ucapkan kepada Puan Pengetua tu sebab beri kepercayaan saya mengajar kat sana..even only 2 weeks tapi ianya sangat beharga!

Saya rindukan mengajar kelas tingkatan 2 Arif..budak2 nya nakal2 tapi tetap mendengar kata..

-------------

Sekarang ni mcm2 spekulasi pasal isu2 posting ni...jpn negeri sekian kata mcm ni..jpn negeri sekian plk kata mcm tu..adoii..tersangat pening..ini lah salah satu punca saya stress..

-------------

Saya rasa mcm nk ke seberang tambak la...rumah mak cik saya..dduk kat sana tolong dia buat kuih..haha..ada gak income masuk kan..hehe


5 comments:

s1t1 2uL41k4 said...

aik.. nape weh? dah ngajar 2 mggu, pastu stop.. aduhai.. nasib aku nnti x tau la cm ne.. borang posting pun x isi lagi.. jom la amik master kat UM..

::alifdalmim:: said...

Zulaika,

aku jadi guru ganti je sementara tgh bercuti tak bergaji nih..kau abis bila?..skrg ni abis kursus je diaorg nk serap terus ke DG..takde lagi DC..tp proses maybe take time jugak la kot..huh~

deaf_angel said...

seberang tambak?

yahoo!!! meh meh meh..

bleh kita buka sama2.

::alifdalmim:: said...

yeke ni??

bro. deaf belanja saya la..buleh?..hehe

krulayar said...

'KIAMAT DAN KEADAANNYA'

http://www.scribd.com/doc/36025155/Surat-Kepada-Yang-DiPertuan-Agong-Dan-Mufti-Mufti