Wednesday, June 11, 2008

:: Malam Yg Sunyi ::

Salam..


hari ni betul2 sunyi n BOSAN!.. mana tak nyer..hampir 50% Stundens Malaysia kt Mu'tah ni ke luar negara..ada yang balik msia n ada yg ke KSA untuk buat Umrah...

tak tau nak buat apa skrg nih..nk berjalan umah org pun tak tau nk g mana...nasib baik la a.gmen ajak g umah dia sbb dia nk balik msia esok..jd dia nk buat Mee Goreng utk aku n Faiz...ok jgk tuh..sbb dia kawen nnti pun aku tak dpt nk dtg sbb still di Jordan lagi..

ckp psl blk msia..aku nk mengumumkan bahawa aku telah menempah tiket balik msia pada 27 JULAI 2008 (Ahad) berikut adalah maklumat penerbangan..

Amman - Bangkok (Royal Jordanian) 27 Julai 08
2.05 am - 2.55 pm

Bangkok - KLIA (Thai Airways) 27 Julai 08
7.45 pm - 10.55 pm

asalnya aku bercadang utk naik Emirates atau Etihad sbb aku adalah one from their frequent member...jadik dpt la point..tp dsbbkan aku sorang je yg nk naik flight tuh..jd terpaksa mengikut yg majoriti...naik la RJ n TG tuh...hmm, asalkan smpai..iAllah..

3 comments:

silversarina said...

TAHNIAH dah graduated !!

Selamat berkemas dan kembali ke tanahair .

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

thanks mak cik ina..

tak sabar nk balik msia..

nnti jumpa di Kuala Terengganu yer!

Anonymous said...

TAHNIAH!!!
CONGRATULATION!!!!!
Selamat Pulang ke tanah air.
Semoga balik nnti mendapat kerjaya yang diingini insyaallah