Saturday, June 7, 2008

:: I'm Graduated ::

Salam..

hermm...tak lafaz yg aku boleh ucapkan selain Alhamdulillah..syukur sgt pada Tuhan yang telah membantu aku sehingga aku berjaya mcm nih..

tanggal 06/06/08 adalah tarikh dimana semua result exam aku diumumkan...aku tgk kt dlm laman web u aku sendirik...berdebar2 gak masa nk buka tuh..last paper yg kluar adalah Hadharah Islamiah..madah killer gak nih..naik seksa aku dibuatnyer nk tggu result madah ni kluar...last2 kluar gak smbil aku tersenyum simpul...hehehe...

hehehe..baru lah skrg aku leh pkir tindakan seterusnya...

> tel mak bgtahu da grad
> bleh call amad utk order kotak Zulfa Kargo
> bleh tenang membuat persiapan utk AGM NS
> bleh seronok2 buka web mana2 airlines utk cek harga tiket balik Msia..
> bleh da pg tmpah tiket flight
> dah tak risau utk Summer Sem
> bleh start kumpul barang balik Msia
> bleh senarai harta aku kat Jordan utk dilelong kpd org ramai..
> bleh la kumpul nama bdk yg grad utk dikumpulkan sbb nk wat kenduri kesyukuran
> bleh wat semua yg aku nk wat sbelum nihh....
> Argghhh...gembira nya...

bagi mereka2 yg belum komfem tuh..banyak kan bertawakkal dan berdoa pada Tuhan...
semoga kita leh balik sesama...KLIA..wait 4 me!!

~HAPPY MODE~

la..la..la...laa... :)

4 comments:

teratak said...

tahniah adam...semoga balik nnti akan jumpa dgn si hawa... emmm... mabrukkk alaik.... asykur ilallah... emmm aper agih.. hehehe dah blik mesia nnti kalu dah dapat kerja, watevalah apa pun khususnya ngajar kat sekolah... jgn sampai kena buli kat murid plak... hihihi

p e n g h u n i s a h a r a said...

teratak..
hawa sudah ada di Jordan..

Tahniah Adam!..

Kembara ILMU said...

Tahniah Adam..nanti buat kenduri jangan lupa jemput..dah kerja jadi orang kaya jangan lupa bayar hutang...:)

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

Teratak..

erm..tak berapa sesuai n minat sgt jadik cikgu..coz tak pndai mengajar..hehehe..

..........

Penghunisahara..

mcm taw2 jer..hehe..terima kasih.

..........

kembara ilmu..

hmm..iAllah nnti saya jemput la dtg umah..tp mcm nk dtg umah saya, kang ajak je lebih..dtg tak..hehehe

mmm..iAllah da kaya sok, bukan setakat hutang berbayar..malah sy belanja mkan lagi..hahaha