Sunday, March 16, 2008

:: Letih ::

Salam....

arini letih sgt..mcm tak ckup tido jer...kls kol 11pg...da ada exam plk arini...

mlm td tido lmbt...n lps subuh tak leh tido plk...terus berjaga...tapi buang masa atas katil tak baca buku utk exam pagi nih...hehehe...yg aku geram...dlm kol 8 setengah baru ler mata nih mengantuk...huh..sengal tol...terus aku bangun bersiap n baca buku jap b4 ke kelas...

exam mcmner??...not bad, ok lar...so far leh jawab..betul atau salah i dont know!!...tggu je la Dr Amin bg jwpn nnti...

balik kls td aku pg la Post Office kt Mu'tah nih yg tercanggih di zaman moden nih...semata-mata nk re-new kan Po.box...masa isi borang td ada la soalan...mcm klakar jer...dia tnya lebih kurang mcm nih..."Apa yang ko harapkan dr kitaorg utk dilaksanakan pd masa akan dtg"...

aku biarkan kosong tak berjawab...tp pegawai..(pegawai la sgt...) kt c2 tnya apsal tak jwb??aku jwb musyh indi fikrah (tak de idea)...padahal mmg aku mls jwb...sbb mcm tak de guna plk...ye lah tahun lps aku isi sampai penuh borang tuh...last2 tak de apa2 perubahan pun...isi borang kali nih aku isi ye tak yer jerr...hehehehe...

malam aku ajak paih g Dimasyq...nk online jap...n aku ada wat perbicangan ckit psl persatuan ngn penasihat aku...hehehehe...yg aku segan...sian Adi...mcm kaco dia jer..da la exam esok...boleh plk kasi aku ngn paih guna bilik dia...Good Luck utk esok yer Adi!!

hmm...start arini smpai next week exam...tak tau..ada masa aku akn online lagi...sekian wassalam..

2 comments:

shinja said...

Salam Alaik..
Moga berjaya dlm imihan k.Bt yg terbaik k..

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

salam...

tq shinja!!