Friday, February 8, 2008

:: Tido ::

salam...

tak cukup tido...senang je aku ckp..hehehe...aku mmg tak cukup tido nih...mana tak nyer tido kureng berjaga n wat keje lagi bnyk...hmm...tak stabil la kehidupan aku nih...da la nk start sem baru...takut je ada probs kesihatan nnti..

mmm...oleh kerana didesak oleh Faezah..hehehe..aku pun meng update la entry yg baru...huhuhu

semalam punya semalam...aku pegi Amman..mula2 cadang g sana jer..sbb ada kwn aku nk blanje men boling...aku nih pantang ckit dgr boling nih...raser bersemangat jer..hehehe...tup2..dlm kete, diaorg kata mlm ni tak blk Mu'tah terus g Mafraq...da dlm kete baru ckp..da la aku just bw handset, earphone jer...tak ke naya tuh...bila aku ckp nk patah balk..amad dgn kejam membawa kete dgn laju spaya ada sbb tak yah patah balik coz da jauh!!!...bengang tol aku masa tuh...dgn baju tak bawa, berus gg n brng sulit yg len la..hehehe....

smpai kat Amman mkn kt Taza...walaupun tgh blur...tapi mkn ttp mkn...hehehe...then, kitaorg g main boling kt Mukhtar Mall....masa nk men, ada bdk mafraq sekali...huh, segan aku dibuatnyer..mengakibatkan prestasi permainan aku menurun n da best things...masa set kedua...walaupun aku jauh ketinggalan masa mula2, tpi the winner is ME!!...kagun+bangga la time tu...kuikuikui

Masa kat mafraq..sblum blk Amman pg esoknyer...aku pg la menebalkan muka pg perasmian Persidangan Tahunan Mahasiswa Malaysia walau dgn bersweater je time tuh..tunjuk muka jer...lps perasmian kitaorg terus blah ke Amman...masa teman Arm g beli kitab..aku pun ada raser satu feel rindu sgt nk beli kitab2 yg gini, yg gitu...sbb da lama tak beli kitab..jeles jer tgk arm beli kitab...n aku dpt hadiah satu buku dr tuan kedai tuh..setelah wat2 muka baik dpn dia..hahahaha

lps beli kitab, kitaorg sekali lagi pegi main boling..n tak payah ckp la kan saper juara nyer.kang ada plk yg kagum...hahahaha.....masa main kali nih aku tensen tol ngn arab2 nih..da la berlagak pndai..konon terer sgt la men boling...diaorg bukan men boling but, main lontar peluru..huh, sengal!!..bingit gler telinga aku...baling tak betul..pastu wat muka konon best n dia lah hero n terhebat sgt!!...lps main kitaorg pg Carrefour mkn kat The Noodle House....after that shopping jap beli corn flakes utk breakfast kt umah...hehehe...n arm beli Pizza utk housemate dia...best gler!!!

n sampai Mu'tah semalam kol 3.30pagi...huhuhuhu...yg best aku leh tido nyenyak kat belakang coz aku atk de lesen utk bawak kete...best sgt!!..

balik umah aku kemas la dapor akibat mereka2 yg meninggalkan umah tnpa mengemas dapor..mkn tau..kemas mls...n aku adalah sorang housemate yg terlalu cerewet dlm kekemasan ni..lg2 kt dapur...pantang tgk pinggan mangkuk tak berbasuh...aku akn basuh smbil wat muka tensen!!..hhahaha...bengang tol aku org yg mls basuh pinggan..alasan air sejuk..mcm aku basuh pinggan ngn air pns...huh...

mmmm....ok la..da lapar ar...nk blik mkn...hehehe...salam...byeee

4 comments:

>>faez said...

haha tau pun takut..asyik2 dtg xberupdet!!isk3..hontou ni isogashii,deshou??..

aku yg dok dkt ni pun malas giler nak p PERTAMA tu..ko yg dok nun di jauh sana,rajin naa mai PERTAMA..kagum **clap3**

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

excuse me faezah..

aku pg PERTAMA tu secara tak kebetulan jer..teman kwn pg tgk perasmian..apa pun aku nih mmg rajin bdk nyer...**clap3 (4 me)**

hehehe

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

豚骨拉麵Tiger said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社