Saturday, November 3, 2007

:: Rumah Terbuka Anak NS ::

22 Syawal 1428H...

Alhamdulillah...
ari ni aku dgn bz nyer memulakan tugas aku utk conduct program ni walau pun aku bkn pengarah program tp aku kene back up arm wat keje...hehehe

apa yg menarik aku nk citer kt cni adalah :-

1. aku tido kol 3pg semata-mata nk temankan c Syafiq ngn Dol siapkan banner program

2. Rombongan dr Mafraq n Irbid..tayar van diaorg pecah menyebabkan diaorg kene stay kt stesen minyal sejam lebih sblum masuk Amman n terus ke Mu'tah..at last selamat sampai jam nk dkt 2pagi...

3. aku berjaya membuktikan bahawa keje secara berpasukan nih lebih penting dr keje sengsorang

4. aku gak berjaya membuktikan pada A.Gbum n A.Amin bahawa tanpa pertolongan diaorg ayam bakar kitaorg siap tepat pada waktunyer!!...hahaha

5. aku kene menahan lapar n memndang dgn senyum pada Ayam Bakar, Meehoon Goreng, Kek Coklat bila aku kene makn skali ngn VIP... aku pernah dgr bhawa mkn dgn VIP bkn makan utk kenyang tp mkn utk meraikan...pepaham sama la yer...

6. M/c malam tuh (Abdullah yg cuba menjatuhkan kredibiliti aku dlm meeting pagi tuh) tersalah ckp bila pengarah MSD dtg...dia ckp "Tuan DAto' Sulaiman ISmail"..apa daaaa...wat malu jer..

7. kami bergamabr ikut batch!!!...tak pernah dibuat org..

8. Supi yg membaca quran mlm tuh kelihatan menggigil...takut ar tuh...

9. N.... aku mcm tak cayer plk yg aku boleh bg ucapan TANPA TEKS!! unbelievable...

10. 1st time aku tgk Wisma NS dlm keadaan terkawal tanpa sebarang gangguan...

11. 1st time gak majlis NS menjemput tetamu dr YDP Bkan negeri yg len (Perak, Penang, Kedah) n Wakil Permata...n s/u Agung MPPM pun turun pdang..thanks Aizat!!

12. DLL....bnyk citer menarik..n yg penting aku happy ngn program semalam...sumer ahli bekerjasama... THANKS A LOT....

Jazakallahu Khairan Kathira.... May Allah Bless All of Us..

3 comments:

hazimin said...

bagus YDP nie.. undi lagi tahun depan..:)

Syafique said...

btul tu bro hazimin.. tp nape adam x dtg sambutan aidilfitri bkapj?

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

abg gmen..

saya baru smpai tahap ydp..org tuh da jd Presiden..hehehe..

------

syafique..

mcner nk dtg..tak djemput..huhuhu
nasib baik bayt heik nizom jmput dtg umah jumaat nih..terubat gak kecewa di hati..hehehe