Tuesday, November 23, 2010

:: Poor Service ::

Assalamualaikum wbt...

Hari ni ada taklimat dan sedikit rehearsal utk konvo esok di Dewan Sri Siantan, Kompleks Perbadanan Putrajaya Precint 3..alar yg depan Palace of Justice tu <-- cewah..bdget tahu..padahal 3 hari sebelum da g survey tmpt dulu..hahaha..

Punya la beriya aku bertolak awal dr rumah sebab pandaftaran pukul 8...tup2 dan smpai baru diaorg ckp taklimat pukul 11.30pagi...nasib baik lah suasana kt situ bukan mcm kt PD...haha..

Selepas taklimat dan rehearsal td aku terus ke penginapan aku..da masuk barang sumer then bergerak ke Souq berdekatan dengan Masjid Putra Precint 1..makan nasi kandar~ punya la lama aku tak mkn nasi kandar..td habis licin aku sapu..sedikit info tambahan, aku siap amik nasi mak aku lagi..hahaha

Selepas bergambar bagai kt situ sebab tmpat tu sangat cantek ye tuan2 dan puan2..kami ke Alamanda yg dah dekat kt situ..sebab apa, nk beli swimming suit sedara aku nih...haishh..~ sempat la juga aku menyambar topi yg beharga RM15..hahaha..

Masa nk balik, kami sempat tapau KFC utk santapan makan malam..sepupu aku ni perasan kt Suggestion Box diaorg..banyak borang yg bertanda service diaorg 'Poor' ... mula2 aku kata..biarlah, ada aku kesah..mungkin org saje je tuh..

Bila da sampai kt tmpat penginapan..dengan lapar selepas berendam dlm air, nk mkn la ayam2 KFC yg da mula nk sejuk tuh...tup2..tisu takde, paket cili sos haram satu pun takde...da la beli yg mini bucket tuh...hilang selera nk mkn takde sos..

Ye, service KFC Alamanda mmg poor..dah la aku smpai tadi senyum pun tidak..susah sgt ke nk senyum..kalau penat, jgn keje KFC..hahaha..

If ada la staf diaorg terbaca entry ni, tolong la amik iktibar..ikut aku td nk je call KFC tu semula..tp memandangkan da penat sgt..let go je la bnda mcm tu..tp aku bayar sekali dgn service charge..hahaha..

Menanti esok...konvo~ yippiee...semoga semua berjalan dengan lancar, InsyaAllah..ameen~


4 comments:

deaf-angel said...

jangan lupa snap gambo banyak2 dan tampal kat blog k.

dan jangan lupa senyum woo

.0hbintang!. said...

laen kali kalaw g alamanda g makan kat A&W . dia punye pekerje mmg superbly ohsem . friendly user gitu .. haha . KFC stinks .

Selamat Berkonvo n Congratez !

Janggel said...

Salam

Congrats!!!

Yong Zahura said...

bagitau je la dekat pak cik nasha...
untuk improve, apa salahnya...