Friday, May 2, 2008

:: Karisma - Day 2 ::

Salam...

untuk hari yang kedua Karisma arini berjalan lancar seperti biasa...disebelah lelaki ada lebihan masa mcm bola sepak smpai ke malam..sama la mcm bola tampar..penentuan tempat ketiga n keempat ditunda ke hari esok sbb tak ckup masa...tapi yang penting, bola tampar lelaki..Mu'tah A adalah juara mengalahkan Irbid A...sengit gler perlawanan td..tak sia2 berlatih tiap2 petang walaupun tak smpai seminggu..bangga aku..hehehe...congrate to syafiq coz dia dpilih sbg pemain terbaik kali nih..

hari ni seharian aku dok kat Gym JUST sbb tgk bola tampar...takde langsung aku ke stadium tgk bola kecuali g amik duit kt Keyrol Faizee...ssb aku tak ke stadium arini ada 2 sbb...pertama, aku kene perhatian perlawanan bola tampar sbb aku adalah wakil penganjur..kedua, aku mls n tak nak jmpa ada seseorang yg telah mengecewakan dan menghampakan aku smlm...i'm really disappointed!!

letih ssgt arini...tapi aku mesti prepare utk pertandingan aku esok..aku masuk apa ea??tggu dan lihat..hehehe...

utk pengurusan makanan??hmm..bg mkn tengahari ok..tak cepat n tak lewat..tp knp bdk kt Gym JUST tak dpt Syamam seperti yg dijanji kan??...n aku pelik la..dr smlm lagi, asal nk minum air kotak jer..msti tak de straw...n utk mkan malam plk...very2 bad...dgr citer mknan tak ckup..sbb aku n ahli rumah aku nih tak dpt mkn mlm....sbb diaorg kata tak ckup...ntah la..takut2 sbnrnyer ckup tp ada yg amik lebih...pengurusan, mcmner???

n aku sbg penganjur bola tampar, series aku ckp...masih ada lagi kesilapan kecik tp bakal membawa padah yg besar...sumer nih pengurusan..lagi2 aku menganggap diz is official pnya pertandingan...tp nmpak mcm tak jer...eh, aku (bkn aku sbnarnya..tp NS)..m'peruntukan bnyk tau utk program ni...jmlah dirahsia kan...mcmner ianya mcm nmpak berat sblh oleh pengurusan Karisma....tak per..iAllah aku akan bw kpd mesyuarat muhasabah Karisma akan dtg..(kalo ada)..thanks to ajk bola tampar sbb memberikan kerjasama yg begitu padu...

letih la...nk tido..

p/s : Faezah..aku tau ko tak reply ym aku td sbb ko malu kan...ping pong ko kalah..nnti ko msti bg alsan kaki injured la...tgn lenguh la..itu la, ini la...blablablabla....hehehehe

2 comments:

>>faez said...

cess..aku menang boley..nk aku tunjukkan medal yg aku dapat ke??!!

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

hehehe...

alar entry ni aku publish b4 aku dpt tau ko menang...hahaha..

p/s : kagum tak td aku naik pentas??kuikuikui