Thursday, May 1, 2008

:: Karisma - Day 1 ::

Salam..

hari ni bermula la saingan hebat diantara 3 zon di Jordan yang mewakili students Malaysia..(Mu'tah, Irbid n Mafraq)..Karnival Sukan, Akademik dan Budaya (KARISMA)..bermula 1 Mei hingga 3 Mei 2008..Buat julung2 kali nya..Irbid dipilih menjadi tuan rumah untuk kali yang pertama.

aku kali nih masuk acara Kuiz Pengetahuan Am...kuiz ni akan berlangsung pd last day b4 majlis penutup oleh TYT Dato' Duta...

HARI PERTAMA ni agak bosan (bagi aku..diulangi..bagi aku)....ntah la..dgn tak cukup tido nyer n awal pagi da kene bertolak ke JUST...hah..ngntok sgt!!...lps tuh nothings to do..ye lah da aku tak de keje nk wat...hari nih utk students lelaki acara Ping Pong, Badminton, Bola Sepak Piala Duta (Saringan), Pertandingan Ilmiah mcm sajak, pidato, hafazan dll...n akhawat acara Balapan dan Ilmiah...utk mengetahui keputusan atau the latest information about Karisma sila la layari blog ini http://www.thejordanpost.blogspot.com

sbb apa aku kata bosan td...sbb mknan lambat smpai...ya Allah..makan tengahari pukul 5ptg..tak tau nk salahkan saper...masing2 mesti ada alasan mereka yang tersendiri..tp series aku ckp...bdn aku td da rasa len mcm..sbb LAPAR!!...bayangkan peserta Irbid n Mafraq siap da jilat jari abis makan..peserta Mu'tah masih tgh tunggu makanan sampai..huhuhuhu...lapar gler ari nih...

ok la..yg penting walaupun aku tak main arini n tak menyertai mana2 acara..tp badan aku ttp penat n letih..so, it's time 4 me to take 5 minutes to sleep...(5 minit la sgtt...ntah2 smpai maghrib!!) hahahahaha...

sekian, jumpa esok di hari yang kedua...salam..

3 comments:

>>faez said...

haha..adam,aku da puas da ngutuk karisma ni..amad kan pengarah prog ni kan?so,sila marah die ramai2..

p/s:tadik aku jatuh dpn die..malu seyh..haha

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

haha..

da marah da dier..dia wat pekak telinga jer..smbil senyum..

ko jtuh dpn dia..alar, dia tak pndng ko nyer..jgn risau..huhhu

>>faez said...

cess,xingin dipandang pun boley??!!aku kan da de abg ryo..maka setia pada yg satu..wuhuhu..